Svanholm Coaching

i Landsdækkende (+ 2 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Svanholm Coaching

Svanholm coaching v. Gitte Svanholm

Svanholm Coaching - kurser, foredrag og workshops om ledelse, kommunikation, teamudvikling, stress m.m.

Jeg tilbyder kurser, foredrag og workshops om ledelse, relationer, samarbejde, stress, kommunikation og coaching. Jeg laver også personlige udviklingsforløb og vandreture, hvis du trænger til forandring eller til en højere robusthed i dit liv eller lederskab. Derudover arbejder jeg med teams fx med at skabe bedre samarbejde og tillid i relationerne på tværs af teamet.

Min filosofi

Jeg skaber udvikling med og mellem mennesker og arbejder ud fra et systemisk anerkendende grundlag. Jeg sikrer altid en kobling til hverdagen, for det er i praksis, vi skal skabe de ændringer, vi ønsker os. Jeg er optaget af udvikle relationer, for det er kvaliteten af dem, der fører til succes, resultater og trivsel.

Der er højt til loftet i Svanholm Coaching - og vi finder altid den bedste vej for dig, dit team eller din ledergruppe.

Min erfaring

Jeg blogger om ledelse på Mandag Morgen og har udgivet fire fagbøger om udvikling med og mellem mennesker, senest ’Fremtidens leder’ (Hans Reitzels Forlag). Jeg har arbejdet som pædagog på behandlingshjem, som journalist på Politiken og som HR Partner i Novo Nordisk.

Jeg har drevet Svanholm Coaching siden 2010. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, siden journalist og har efterfølgende taget en master i organisationspsykologi. Er certificeret coach og teamcoach (ICC), samt PREP-leder (Center for familieudvikling).

Jeg har desuden lavet udviklingsforløb, foredrag og workshops for:

Novo Nordisk, DR, TV2, VIPP, Dansk Journalistforbund, Folkeuniversitetet, RUC, Københavns Kommune, Guldborgsund Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Artlab, Sort of Coal, Kriminalforsorgen og mange flere


Vis alle uddannelser afholdt hos Svanholm Coaching

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Svanholm Coaching
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Svanholm Coaching


Telefon: +45 6016 0893
www.svanholmcoaching.dk


Sponsoreret