Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Projektledelse | Online kursus

SmartAcademy
7 uger
E-learning
Fjernundervisning
9.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Online undervisning | Projektledelse

På faget Projektledelse lærer du om projektetablering, rapportering og kvalitetssikring. Du bliver præsenteret for forskellige projekttyper, og lærer at opdele et projekt i hovedmål og delmål, så processen bliver overskueliggjort for alle de involverede parter.

Dette fag tilbydes som online undervisning.


Dit udbytte af faget Projektledelse

Faget giver dig en grundlæggende forståelse for samspillet mellem projekt og organisation, hvor estimering, opfølgning, rapportering og økonomi er væsentlige faktorer i jagten på at opnå en succesfuld projektstyring.

Når du er færdig med faget Projektledelse, kan du etablere projekter og analysere projektorganisatoriske sammenhænge. Du har overblik og ved, hvordan man løbende risikovurderer og kvalitetssikrer et projekt. Din værktøjskasse til projektstyring er udvidet markant, og du er klar til at besejre de udfordringer, der venter forude.


Indhold på faget

Projektledelse er obligatorisk på akademiuddannelsen i Ledelse.

På faget Projektledelse lærer du om projektetablering, rapportering og kvalitetssikring. Du bliver præsenteret for forskellige projekttyper, og lærer at opdele et projekt i hovedmål og delmål, så processen bliver overskueliggjort for alle de involverede parter.

Igennem praksisnære problemstillinger får du et solidt indblik i alle projektets faser. Du lærer desuden at anvende værktøjer, som du kan bruge til at estimere, prioritere og styre ressourcer, interessenter, deadlines og omkostninger.

På faget vil du blandt andet blive introduceret for:

  • Projektorganisatoriske elementer og sammenhænge. Klassisk samt agilt
  • Projektstyringsværktøjer og processer
  • Ledelse i projekter
  • Kommunikative værktøjer i forbindelse med projekter


Forudsætninger ved online undervisning

Vores erfaring siger os, at du især skal være opmærksom på følgende punkter for at få et optimalt læringsudbytte af et online-forløb:

  • Tekniske færdigheder: Du skal have adgang til PC, head-set og mikrofon samt kunne bruge Microsoft Teams (vi hjælper med instruktion)
  • Studiekompetencer: Et online forløb kræver en vis selvstændighed, selvdisciplin, struktur og vilje til aktivt at arbejde med det faglige stof
  • Social forudsætninger: Du skal være villig til at deltage både skriftligt og mundtligt i undervisningen, således at du bliver en aktiv del af gruppen

Målgruppe

Faget er for alle, der allerede er eller skal være involverede i projektarbejde og ønsker mere viden og konkrete værktøjer til at starte, gennemføre og afslutte virksomhedens projekter med succes.

Eksamen og diplom

Faget afsluttes med et skriftligt projekt og en mundtlig eksamen.

Om udbyderen

SmartAcademy

Smart Academy

IBA Erhvervsakademi Kolding og EASV Erhvervsakademi Sydvest er gået sammen om at danne Smart Academy med det formål, at tilbyde de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5717


Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektledelse | Online kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: