Specialistuddannelse i ForældreRelation

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
4 moduler fordelt på ½ år
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
2 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

2 december, 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

Bliv uddannet til Forældrerelation-Terapeut på et halvt år

Har du taget en parterapeutuddannelse eller har en baggrund som psykoterapeut eller psykolog? Denne spcialistuddannelse i ForældreRelation bygger direkte ovenpå parterapeutuddannelsen og er for dig, der gerne vil lære forældre, der ikke længere er sammen at kommunikere. 

Derfor skal du uddanne dig til ForældreRelationTerapeut

I dag bliver 46% af alle gifte par skilt, og mange af dem har børn. Plus de, der lever sammen uden at være gift, og som vælger at gå hver til sit. Som forældre har man ansvaret for barnets sunde og trygge opvækst og udvikling, og det kræver at mor og far har så god som mulig en kommunikation og et konstruktivt samarbejde - men dette er nemmere sagt end gjort.

ForældreRelationTerapeuter hjælper med at sikre så god mulig kommunikation mellem forældre, der er gået hver til sit. Dette er til gavn for børnene, forældrene og for samfundet. 

Uddannelsens indhold 

Uddannelsen består af 4 moduler á 3 x 3 dage + 1 x 2 dage. På det sidste modul (1x2 dage) er første dag en spørgedag, der ikke er obligatorisk. Dag to består af eksamen. 

Undervejs får du mulighed for at afprøve, hvad du har lært på prøveklienter, der består af 10 forældrepar á 3 t. UCTA Pointsystemet

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online.

Uddannelsen foregår både i København og Oslo.

Målgruppe

Denne specialistuddannelse er den første som bygger direkte ovenpå Parterapeutuddannelsen enten fra Sexologiskolen eller andet uddannelsessted.

Du kan også ansøge, hvis:

  • du er tilmeldt og optaget på parterapeutuddannelsen
  • hvis du har en baggrund som psykoterapeut eller psykolog.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med eksamen og certificering.

Fremmøde og Orlovsregler

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse i ForældreRelation
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret