Access Bars - Skab psykisk velvære i din praksis

Klinik for Selvhelbredelse, i Nykøbing Sjælland (+6 lokationer)
Længde
8 timer
Pris
1.792 - 2.240 DKK ekskl. moms
Næste startdato
16 marts, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
8 timer
Pris
1.792 - 2.240 DKK ekskl. moms
Næste startdato
16 marts, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

16 marts, 2024

  • Holdundervisning
  • Nykøbing Sjælland
  • Dansk

Kursusbeskrivelse

Access Bars - Tilbyd stresslindring og psykisk velvære i din klinik

Som selvstændig behandler ved du, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde behandlinger, der virkelig kan gøre en forskel. Du har opdaget, at mange af dine klienter bærer på stress, tankemylder og begrænsende synspunkter. Mennesker søger ikke kun kropsligt velvære, men også mental ro og indre balance. Her kommer Access Bars ind i billedet som en kraftfuld og transformerende behandlingsform.

Dette kursus giver dig redskaberne til at berolige sindet, reducere stress og skabe dyb afslapning gennem blide berøringer på specifikke punkter på hovedet. Ved at aktivere disse punkter kan du opløse begrænsende tankemønstre og åbne op for nye muligheder i dit klienters liv.

Access Bars er ikke blot en terapeutisk teknik, det er en dybtgående mulighed for at hjælpe dine klienter med at slippe af med de mentale byrder, der tynger dem ned. Det er en unik måde at arbejde med energi og bevidsthed på, der har vist sig at have positive virkninger på stress, tankemylder og følelsesmæssige udfordringer.

Mange klienter betror sig til deres behandlere, og som en, der er vant til at lytte og hjælpe, ønsker du at give dem det bedste. Access Bars kan være det redskab, der kan gøre en reel forskel og skabe positive resultater.

Hvis du er en alternativ behandler, coach, psykoterapeut, kropsterapeut el.lign.  - uanset hvilken type klienter du arbejder med – så er Access Bars et kraftfuldt supplement til din praksis. Dette kursus giver dig muligheden for at lære og praktisere Access Bars-teknikken, så du kan tilbyde dine klienter en behandlingsform, der faktisk ændrer deres situation, ved at give dem den tiltrængte ro i hjernen.

Vores kursus giver dig muligheden for at lære og praktisere Access Bars under kyndig vejledning. Du vil blive introduceret til de grundlæggende teknikker og filosofien bag Access Bars. Og du vil opdage, hvordan en enkelt session kan skabe dyb forvandling og indre fred for dine klienter.

Mentalt helbred er i fokus som aldrig før. Access Bars er vejen til at gøre noget ved det. Giv dine klienter en ny mulighed for indre balance og velvære ved at tilmelde dig Access Bars-kurset i dag. Skab en forandring, der tæller, og lad Access Bars hjælpe dig med at give dine klienter den dybdegående forvandling, de søger

Målgruppe

Dette kursus er skabt til dig, der arbejder som en dedikeret behandler, coach, terapeut eller praktiker inden for sundhed og velvære.

Du kan være en erfaren behandler, der ønsker at udvide dit sortiment af terapeutiske teknikker og tilføje en dybere dimension til din praksis. Eller måske er du en coach, der søger efter en praktisk metode til at hjælpe dine klienter med at håndtere stress, begrænsende overbevisninger og mentale udfordringer. Uanset din baggrund, hvis du er passioneret om at skabe positive forandringer i menneskers liv og ønsker at tilbyde en behandlingsform, der gør en reel forskel, så er dette kursus noget for dig.

Eksamen og diplom

Du bliver certificeret Access Bars Practitioner og modtager diplom.
Kurset kan tælle som 8 RAB-point (timer).

Pris

2800 kr.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Access Bars - Skab psykisk velvære i din praksis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Klinik for Selvhelbredelse

Klinik for Selvhelbredelse tilbyder skræddersyede workshops og kurser til virksomheder, der ønsker at styrke deres medarbejderes trivsel og produktivitet. Vi tilbyder: Access Bars certificeringskursus: Lær blide teknikker til stresslindring og skabelse af mentalt velvære, som kan bruges internt i virksomheden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret