Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® - Practitioner

Flecta Consulting
2 dage
Dansk
Kursus
København, Syddanmark, Århus
Startdato: 23-06-2021 - Århus
10.495 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

PRINCE2® - Practitioner

PRINCE2® - Practitioner

Kurset er en overbygning til PRINCE2® Foundation. PRINCE2® Practitioner fokuserer på den praktiske anvendelse af metoden belyst gennem en udvalgt case. I arbejdet med casen er der særligt fokus på tilpasning og korrekt anvendelse af ledelsesprodukter i gennem projektforløbet. For at du kan deltage i den afsluttende eksamen, skal du have bestået PRINCE2® Foundation.

Dit udbytte med dette PRINCE2® Practitioner kursus

Gennem case-arbejdet opnår du en dybere indsigt i metodens praktiske anvendelse. Efter kurset vil du kunne tilpasse anvendelsen af PRINCE2® til netop dit projektmiljø. Du vil endvidere kunne anvende PRINCE2® i rollen som projektleder, og du får en forståelse for, hvornår og på hvilken måde de forskellige ledelsesprodukter bør anvendes i et projektmiljø baseret på PRINCE2®.

Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering som ” PRINCE2® Practitioner” i en af verdens mest udbredte projektmetoder.

Kurset udbydes som et firmakursus. Du er derfor velkommen til at kontakte os for nærmere drøftelse af mulighederne. For firmakurser gælder det blot, at I udpeger deltagerne - så sørger vi for resten, herunder udsendelse af materiale, adgang til e-learning. Og ved minimum 4 deltagere opretter vi et hold, hvor vores konsulent afholder de 2 kursusdage på Jeres adresse

Målgruppe

Lettere øvede og øvede projektledere, der ønsker en dybere indsigt i PRINCE2® -metoden og dens praktiske anvendelse.

For at du kan deltage i den afsluttende eksamen, skal du have bestået PRINCE2® Foundation.

Undervisningsform

Kurset gennemføres som et såkaldt ”Blended Learning”-forløb, hvor undervisningen består af egen forberedelse gennem e-learning og manual suppleret med et traditionelt todageskursus. På kurset veksles der mellem oplæg fra en akkrediteret træner og eksamensrelaterede opgaver baseret på en officiel testeksamen fra APMG. Undervisningsformen er derfor en blanding mellem tavleundervisning, case-arbejde og eksamenstræning. Du skal forvente ca. 1 times hjemmearbejde mellem hver kursusdag. Kurset afsluttes med en 2,5 timers eksamen på 2. dagen.

Forberedelse:

Har du inden for de seneste ca. 6 måneder bestået PRINCE2® Foundation, må du forvente ca. 10 timers forberedelse til repetition, case-arbejde og eksamenstræning. Er det mere end 6 måneder siden, du har taget din PRINCE2® Foundation, må du forvente noget mere forberedelsestid til genopfriskning af PRINCE2® -principperne og begreberne. En forberedelsestid på 20-30 timer er ikke usædvanligt, men det er naturligvis meget individuelt.

Certificering

Certificering Kurset afsluttes med 2,5 times multiple choice PRINCE2® Practitioner eksamen med 80 spørgsmål fordelt på 8 spørgsmålsområder. For at bestå eksamen skal du svare rigtigt på 44 spørgsmål. Til eksamen må deltagerne medbringe PRINCE2-manualen inkl. egne notater heri.

Pris

Pris:  kr. 10.900,-

Indeholdt i prisen er:

 • Forplejning
 • 2 dages klassekursus
 • Adgang til dansk og engelsk e-learning på Practitioner niveau inkl.:
 • 12 mdr. online adgang via PC og mobile enheder inkl. iPad, iPhone mm.
 • Videobaseret træning af akkrediteret instruktør
 • Quizzer
 • Officiel testeksamen
 • Skabeloner til centrale projektdokumenter
 • Nyttige værktøjer til bl.a. interessenthåndtering, estimering og risikovurdering
 • Gode råd til studie- og eksamensforberedelse
 • Online adgang til akkrediteret træner før, under og efter kurset
 • Kursusmateriale inkl. slides, noter og øvelser
 • 1 x Eksamensafgift

Flecta Consulting

Flecta Consulting - et netværksbaseret konsulenthus

Flecta Consulting er et netværksbaseret konsulenthus, der hjælper virksomheder med at gennemføre forandringer. Vi kan f.eks. tilføre fleksible kompetencer ved en organisationsændring, ved IT implementeringer eller ved implementering af en Lean kultur. Derudover gennemfører vi også en række af uddannelser og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Flecta Consulting

Flecta Consulting

Marielystvej 1
Haderslev


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Nanna Skovgaard Sørensen - Projektleder
(4)
Dejligt at der bliver gået mere i dybden med de lidt mere omfattende områder såsom ændringer, kvalitet og fremdrift.  Det virkede rigtig godt, at der på kurset var god tid til spørgsmål og diskussion Kurset kommer ikke helt op på en 5'er, da meget af fokus var på at bestå eksamen og lidt mindre på at få gjort metoden praktisk i forhold til vores...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om PRINCE2® - Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: