Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virksomhedskursus i Jet Reports

ExcelEksperten.dk
Længde: 1 til 2 dage
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: København
Startdato: Kontakt for mere information - København
Pris: 11.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Skræddersyet virksomhedskursus i Jet Reports

Tag et virksomhedskursus i Jet Reports og lær at lave visuelle rapporter med dataudtræk. Opret for eksempel et salgs-dashboard, lav en visuel rapport over KPI’er eller producer øjeblikkelige rapporter på tværs af tabeller. 

Vi tilpasser undervisningen på virksomhedskurset efter jeres niveau, hvor I får en grundig, praktiskorienteret indføring, der gør jer i stand til at arbejde dynamisk og visuelt med dataudtræk fra Microsoft Dynamics Navision.

Jeres udbytte af kurset

Kurset er tilpasset efter netop de rapporteringsbehov, som I har i jeres virksomhed. Kurset vil tage udgangspunkt i jeres egne rapporter, så I får vejledning i metoder og værktøjer, som I nemt kan implementere i virksomheden. 

Kursets forløb

Undervisningen på kurset er en blanding af teori og praksis. Der er integreret praktiske øvelser med udgangspunkt i jeres virksomheds egne rapporter, der sikrer, at I konsekvent får øvet det stof, der bliver gennemgået. I vil følge undervisningen på jeres egne computer, hvor I løbende laver relevante, spændende og lærerige praktiske øvelser, der styrker jeres læring.

Målgruppe

Kurset er relevant for jer som virksomhed, der ønsker at styrke jeres evner i rapportering og de mange værktøjer i Jet Reports. 

Pris

Kurset koster 11.995 kr. per kursusdag. 

Om udbyderen

ExcelEksperten.dk

Danmarks bedste Excel-kurser

Vores Excel-kurser afholdes både som åbne kurser og som firmakurser (skræddersyet efter jeres behov). Opgaver og øvelser til alle emner Microsoft certificerede og erfarne undervisere Vi stiller lånecomputere til rådighed Morgenmad, frokost, kaffe/the og sodavand ad libitum Alle kurser passer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Virksomhedskursus i Jet Reports?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

ExcelEksperten.dk

Rådhuspladsen 26
1550 København V

Telefon: 21858684
exceleksperten.dk