Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvorfor vælge DANSK IT?

Kvalitetskurser og internationalt anerkendte certificeringer til it-medarbejdere og it-professionelle

Resultatorienteret kompetenceudvikling i højsædet

Alle vores kurser udbydes som skræddersyet firmakurser

Kursusbeskrivelse

Hvad betyder dataetik for mig?

På dette minikursus bliver du klædt på til at forstå og være mere opmærksom på de dataetiske dilemmaer, der kan opstå i din hverdag og i din arbejdssituation.

Læs mere om kurset

Hvorfor skal jeg forholde mig til dataetik?

I de senere år har dataetik fået en større og større opmærksomhed. Nye dilemmaer er kommet til, som vi som samfund og som individer ikke tidligere har skulle forholde os til. Den teknologiske udvikling giver os et væld af nye muligheder, der kan gøre vores liv og hverdag lettere og bedre, men anvendelsen af de store datamængder skaber også en række dilemmaer, som vi bør være fortrolige med, hvis vi stadig ønsker selv at styre i hvilken retning vores samfund skal udvikle sig, og ikke vil overlade det ukritisk til teknologiernes fomåen.Dette minikursus giver en indføring i dagens dataetiske dilemmaer i vores egen hverdag, i vores professionelle virke og i vores demokratiske samfund. Som deltager vil du blive inviteret til en diskussion af konkrete dilemmaer og klæde dig på til at være mere opmærksom på de dataetiske dilemmaer, der opstår i din hverdag og i din arbejdssituation.

Underviser

Rikke Hvilshøj er direktør i Dansk IT og blev sidste år udpeget til at sidde i regeringens nye Dataetiske Råd. Rikke har en fortid i politik, bl.a. ti år i folketinget heraf tre som minister. Rikke har således stor og bred indsigt i den offentlige sektor og stor erfaring med at sætte nye udfordringer og spørgsmål ind i et samfundsmæssigt perspektiv og ud til det enkelte individ.

Rikke har de seneste 2 ½ år beskæftiget sig med de dataetiske spørgsmål dels på baggrund af Dansk IT’s udarbejdelse af 18 dataetiske anbefalinger og gennem sit medlemskab af Dataetisk Råd. Rikke har således holdt en del foredrag om emnet.

Det får du 

Login & Learn er en ny række af online-minikurser fra Dansk IT. Du får et knivskarpt oplæg og inspirerende øvelser faciliteret af en faglig kompetent underviser. 

Kurset afholdes online via Dansk IT's virtuelle platform, Zoom, så du kan deltage fra både pc, tablet og smartphone. 

Prisen inkluderer selve Login & Learn-kurset samt muligheden for at få 15 minutters personlig coaching efterfølgende.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dem, der gerne vil forstå, hvad de nye teknologier og den store mængde data giver os af dataetiske dilemmaer og som man gerne vil være bedre til at kunne navigere i og være mere bevidst om i sin hverdag og forstå, hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder med data, bruger data til at forudsige personers adfærd, anvender algoritmer til at beslutningsunderstøtte og selv afleverer sine data.

Tid og plads

Varighed: 

2 timer. Mulighed for 15 minutters personlig coaching efterfølgende.

Sted: 

Online via softwaren Zoom (gratis)

Pris

Priser

Deltagelse for medlemmer af Dansk IT:  kr. 399,-. 
Deltagelse uden medlemskab af Dansk IT:  kr. 499,-.

Alle priser er ekskl. moms.

Om udbyderen

DANSK IT - kurser og certificeringer inden for IT

Kurser og certificeringer til IT-professionelle

Dansk IT er en medlemsforening for dig, der er IT-professionel og ønsker at stille skarpt på din faglige og personlige udvikling. Vi tilbyder løbende gratis medlemsaktiviteter, netværk, kurser, certificeringer, konferencer og meget mere for dig i IT-branchen. Hos Dansk IT får du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DANSK IT

Vermundsgade 38C
2100 København Ø

Telefon: +45 33 11 15 60


Få information

Udfyld formularen for mere information om Login & Learn: Hvad betyder dataetik for mig?

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: