Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Psykisk arbejdsmiljø kursus

ArbejdsmiljøCentret
7,5 timer
Dansk
Åben uddannelse
Randers, Søborg
Startdato: 03-11-2020 - Randers
2.700 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø

Uddannelsen i Psykisk arbejdsmiljø har til formål at styrke din viden om psykisk arbejdsmiljø og give dig nogle gode værktøjer til at arbejde med dette hjemme hos jer. Kurset består både af faglig teori, en række cases og en diskussion af relevante situationer i deltagernes egne firmaer.

Uddannelsen i Psykisk arbejdsmiljø sætter fokus på fire hovedområder

  • Forebyggelse og bearbejdning af konflikter. Dvs, I skal lære om konflikttrappen, og identificere ting i jeres organisation der skaber konflikter.
  • Stress; Hvad er stress, hvordan forebygger vi stress, og hvordan kan vi tilrettelægge arbejdet for en stressramt, så de kommer hurtigere tilbage på arbejdet?
  • Persontyper og relationer. Vi er ikke ens. Nogle er dygtige til detaljer andre flyver derudaf med kreative ideer. Men hvordan får vi disse personer til at fungere sammen, så vi får glæde af diversiteten?

Alle kurser ledes af erfarne undervisere, der har en omfattende faglig baggrund, og som dagligt beskæftiger sig med arbejdsmiljørådgivning inden for netop det psykiske arbejdsmiljø. 

Uddannelsen varer 7,5 time inkl. frokost. 

Kontakt ArbejdsmiljøCentret, og hør mere om uddannelsen i Psykisk arbejdsmiljø!

Pris

2019-priser

Pris for deltagelse i dette kursus er 2.450 kr. ekskl. moms, som vil blive faktureret før kursusstart. For vores abonnenter og BST-medlemmer er prisen kr. 2.303,- ekskl. moms. I kursusprisen er inkluderet kursusmaterialer og forplejning.

Om udbyderen

ArbejdsmiljøCentret - Obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse og meget mere

ArbejdsmiljøCentrets (AMC) udbyder af en bred vifte kurser og uddannelser vedrørende arbejdsmiljø, sundhed og ledelse. Tag f.eks. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hos os, eller find inspiration til dit eller jeres supplerende kurser. Vi udbyder åbne kurser over hele landet og leverer gerne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

ArbejdsmiljøCentret

Dynamovej 11, 2. th.
2860 Søborg

Telefon: 87108900


Få information

Udfyld formularen for mere information om Psykisk arbejdsmiljø kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: