Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Mere om Virtual Reality

Virtual Reality - Udnyt teknologien og skab noget nyt

Virtual Reality (VR) er en simuleret oplevelse, der kan ligne eller være helt forskellig fra den virkelige verden. Anvendelser af Virtual Reality omfatter underholdning (herunder videospil), uddannelse (f.eks. medicinsk eller militær træning) og business (bl.a. virtuelle møder). Andre forskellige typer af VR-stil teknologi omfatter augmented reality og mixed reality, nogle gange omtalt som udvidet virkelighed eller XR. 

Hvorfor tage et kursus i Virtual Reality?

Med et kursus i Virtual Reality opnår du færdigheder, så du kan anvende mønstre og skabeloner i Virtual Reality/Augmented Reality-programudvikling. Derudover lærer du også om fundamentale algoritmer og datastrukturer, så du kan anvende det valgte sprogs programbiblioteker hensigtsmæssigt i Virtual Reality/Augmented Reality-produktioner.

 • Grundlæggende programmering
 • Objektorienterede designmønstre
 • Grundlæggende datastrukturer og algoritmer, effektivitet
 • Virtual Reality/Augmented Reality Interface-programmering
 • Sprog og grammatikker, regulære udtryk, tilstandsmaskiner
 • Lagdelte arkitekturer, API’er og frameworks
 • Opsætning og konfigurering af Virtual Reality/Augmented Reality-platform, -hardware og -software

Når du er færdig med 'Virtual Reality programmering' evner du at;

 • Vælge hensigtsmæssige løsninger til realisering af Virtual Reality/Augmented Reality-oplevelser
 • Anvende det valgte programmeringssprog til realisering af Virtual Reality/Augmented Reality-modeller
 • Anvende programbiblioteker tilknyttet det valgte programmeringssprog
 • Anvende midler og værktøjer til opnåelse af kvalitetsprogrammer til Virtual Reality/Augmented Reality
 • Anvende mønstre for softwarearkitektur, herunder frameworks beregnet til Virtual Reality/Augmented Reality

Hermed lærer du at analysere, planlægge og gennemføre løsninger, der vedrører nyudvikling og videreudvikling af it-systemer. Du bliver rustet til at styre en udviklingsproces fra idé til implementering. Samtidig opnår du forståelse for den efterfølgende vedligeholdelse og drift ved brug af de teknologiske værktøjer du er blevet fortrolig med. Efter endt kursus får du indledende kompetencer til at arbejde med udvikling af webteknologier inden for en række forskellige anvendelsesområder. 

Fremtiden med Virtual Reality - en fremtidig investering 

Den teknologiske udvikling tyder kun på, at Virtual Reality bliver en central del af arbejdsmiljøet i de fleste brancher. Med VR kan man nemlig give en meget stærk, følelsesmæssig og engagerende oplevelse til bl.a. en virksomheds målgruppe. Man kan helt konkret vise, hvad virksomheden står for –fremfor at fortælle det på traditionel vis via en længere powerpoint præsentation. Derudover er det en brugbar måde for virksomheder at teste produkter, før de sættes i produktion, træne medarbejdere i svære arbejdsopgaver, uden at skulle bekymre sig om fejl, eller mødes i virtuelle rum på tværs af landegrænser. Sidstnævnte kan tilmed gøre samarbejdsaftaler nemmere at vedligeholde. 

VR er altså en teknologi, der i stigende grad tages i brug i stort set alle brancher. Her er de med til at effektivisere store og små opgaver, som kan løses hurtigere og smartere, men teknologierne kan også forbedre den service, som virksomheder leverer og gøre dem mere konkurrencedygtige. På den måde kan du gøre dig selv mere attrakiv på arbejdsmarkedet da du har viden om et område der kommer til at udgøre en fortsat stor del af arbejdslivet på tværs af brancher. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen