Viser 1-19 af 19
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-19 af 19

Scrum Master

Bliv ekspert i agil projektstyring som Scrum Master

Scrum er af de mest populære og effektive værktøjer inden for moderne projektledelse- og styring. I dag arbejder de fleste organisationer med agil ledelse, og her er Scrum et helt essentielt redskab. Som Scrum Master får du derfor en nøglerolle i forhold til at lede og styre din organisations projekter effektivt og succesfuldt. 

Hvad er mit udbytte en Scrum Master-certificering?

Som Scrum Master bliver det din opgave at facilitere og drive projekter i din organisation, således at de forløber effektivt, og at I som team eller organisation når I mål med det, I har sat jer for. Samtidig er Scrum en metode, der er særligt designet og udviklet til projekter, der ændrer sig undervejs.

Grundtanken er derfor, at det er nødvendigt at kunne omstille sig undervejs i processen ved at arbejde med korte målsætninger fremfor én endelige målsætning i afslutning af projektet. Som Scrum Master lærer du at styre et dynamisk projektforløb og sikre, at I gennem korte processer driver effektive og succesfulde projekter. 

Samtidig bliver det dit ansvar som Scrum Master at sikre et tværgående samarbejde på tværs af organisationen og mellem de forskellige teams. Det er derfor vigtigt, at du har det overordnede overblik over, hvordan det forløber i de forskellige teams og formår at forbinde nøglepersoner, således at de kan udnytte hinandens ressourcer, og at I som organisation når samlet i mål. 

Hvem henvender kurset sig til?

Scrum Master er en certificering, der henvender sig til personer med tidligere erfaring inden for Scrum. Det vil sige, at du har en grundlæggende indføring i Scrum-metoderne, men gerne vil videreuddanne og specialisere dig inden for agil projektledelse. 

Certificeringen henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med projektstyring som en integreret del af deres arbejde og har stor interesse i, hvordan projekter kan effektivisering og optimeres i udviklingsprocesserne.

Hvis du ikke er bekendt med Scrum-metoderne eller har tidligere erfaring med værktøjet, er det oplagt for dig at starte med en grundlæggende introduktion til Scrum. Du kan se dine kursusmuligheder her. 

Hvordan er kurset bygget op?

I løbet af kurset vil du blive indført i en række værktøjer inden for emner som coaching, mødefacilitering, transformationsledelse og servant leadership, så du kan arbejde med alle afkroge af dine nye rolle. 

Du vil blandt andet modtage undervisning i:

  • Scrum i en virksomhedskontekst
  • Facilitering af Scrum events
  • Scrums roller og artefakts
  • Hvordan du driver kontinuerlig forbedring, i teamet og i virksomheden
  • Coaching af det agile team
  • Egenskaberne ved en effektiv Scrum Master
  • Konflikthåndtering og samarbejde mellem teams

Eksamen og certificering til Scrum Master

Scrum Master-certificeringen forløber typisk over 2 dage. Afslutningsvis skal du bestå en eksamen, der er udformet som en online multiple-choice test. Når du har bestået eksamen, er du certificeret Scrum Master. 

Scrum er et relevant projektstyringsværktøj for alle brancher, ligeså vel som Scrum Master er en anerkendt certificering inden for virksomheds- og projektledelse. Du styrker dermed din fremtidige karriere med et kursus som Scrum Master og åbner dine muligheder for at arbejde i nye brancher eller andre virksomheder. 

Praktiske oplysninger om kurset

Scrum Master er et populært kursus, der udbydes af mange kursusudbydere rundt om i Danmark og i udlandet. Der er derfor mange muligheder at vælge mellem, når du søger efter et certificeringskursus.

Vælg derfra ud fra dit område eller pris og find det kursus, der passer bedst til det, du søger. Ud fra listen ovenfor kan du sammenligne de forskellige kurser på markedet og skabe dig et bedre overblik over dine muligheder.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen