OneNote kursus

Saml dine tanker i en digital notesbog

Er du typen der skriver dine tanker ned på tilfældige post-its og lapper af papir? Har du ind imellem svært ved, at finde tankerne frem igen? Med et OneNote kursus lærer du at samle alle dine informationer ét sted, som du kan have med alle steder.
Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

Tag et OneNote kursus og få styr på dine noter

OneNote er en del af Officepakken, og kan være et fantastisk værktøj til at skrive noter. Det er en elektronisk lommebog, som du både kan tilgå via PC, mobil, Microsoft Surface og Ipad. Med OneNote kan du få struktur på dine tanker, og det er muligt både at skrive og tegne i programmet.

OneNote samler alle dine informationer ét sted, hvorfor det er muligt at tilgå dine noter alle steder, så længe du er online. Din arkivering bliver på den måde samlet og mere præcis. Du kan både skrive og tegne i programmet, så det fungerer på samme måde som hvis du sad med en rigtig notesbog. Med et OneNote kursus får du et indblik i programmet, og en forståelse for, hvordan du kan sætte det op på bedst mulig vis.

Hvad kan du bruge et OneNote kursus til?

OneNote er et notesprogram, som har rigtig mange muligheder, hvad end du er bedst til at skrive eller tegne dine noter. Dine noter kan nemlig bestå af både i almindelig punktform, skærmklip, billeder, vedhæftede filer, lyd- og videooptagelser m.m.

Nogle af de umiddelbare fordele ved OneNote programmet er:

Muligheden for at samarbejde med andre

Du kan samarbejde på tværs af teams, både med dine kollegaer, eller din familie. Planlægningen går meget hurtigere, og du kan holde dig ajour med et fælles dokument.

Skriv med din hånd

Du behøver ikke andet end din fingerprids, eller en styluspen, for at tegne og skrive noter. Programmet konvertere selv dine håndskrevne noter om til maskinskrevet tekst. Du kan også lave både figurer og arbejde med forskellige farver.

Få adgang overalt

Få adgang til dine noter alle steder, og når du er offline. Start din bærbare computer, og opdater derefter noterne på din tlf.

OneNote kursus – hvad kan du lærer?

Du kan finde mange forskellige typer af OneNote kurser. Lige fra grundlæggende til videregående niveauer, og i forskellige længde. Alt efter hvad du har brug for, kan du tage kurserne i træk, eller vælge et længere forløb, hvis du har brug for at komme i dybden.

Ved at deltage i et OneNote kursus opnår du en god forståelse for programmets faciliteter og et solidt kendskab til de mest almindelige og brugbare funktioner.

Det er en god ide, at have helt styr på, hvordan du opbygger dine notersbøger korrekt. Så den dag du sidder med en større mængde noter, har du et godt overblik over dem. Derfor er det vigtigt først at lærer om:

- Notesbøger/Sektioner/Sider
- Skabelonsider
- Brug af objektbeholdere
- Indsætning af billeder, kæder, filudskrifter og optagelser
- Tegneværktøjer
- Indsæt indhold fra andre programmer

Efterfølgende er det måske andre dele af programmet, som er interessant for dig og din arbejdsdag. Som fx hvordan du flytter, kopiere eller fletter sider og sektioner, samt hvordan du søger i dine noter. Her er der fx mulighed for farvekodning, og at lave ekstra sikkerhed med adgangskode. Derfor kan det være du skal lærer noget om:

- Sektionsgrupper
- Farvekoder på sektioner
- Sikkerhedskopier
- Søg efter indhold på tværs af notesbøger, sektioner og sider
- Brug af margennoter
- Anvendelse af notemærker

Med et OneNote kursus lærer du også om at integrere noterne med Outlook, og andre mennesker ikke mindst. Inviter andre til at skrive i dine noter, og indsæt mødedetaljer og vis forfatter af de forskellige sektioner i noten, er noget af det du kan lærer på et OneNote kursus.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen