Viser 1-20 af 522
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 522
1
2
3
4
...
27

Invester i dig selv med et økonomi kursus

Find økonomi kurser for alle niveauer på denne side. Vil du måske lære at styre økonomien i din virksomhed, eller måske er du på udkig efter et økonomi kursus for begyndere? Her kan du søge og sammenligne hundredevis af kurser inden for økonomi.

Kurserne findes på flere forskellige niveauer, og alle har det samme formål - nemlig at give viden om økonomi, så man for eksempel har redskaberne til at måle virksomhedens resultater og tage de rette valg samt igangsætte de rigtige tiltag i økonomisk sammenhæng.

De forskellige økonomi kurser omfatter emner som økonomistyring, finansiering, budgettering og meget mere. Emnerne afhænger selvfølgelig af, hvilket kursus, du vælger. Uanset om du overvejer en karriere som økonom eller er interesseret i at videreuddanne dig, er der kurser, der passer til dig og dine behov.

Forskellige typer økonomi kurser

Blandt det brede udvalg af kurser i økonomi finder du både kurser, akademiuddannelser, diplomuddannelser og AMU. Med de mange muligheder er der også noget for enhver målgruppe, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

I en travl hverdag kan det være svært at sætte tid af til at tage et kursus. Dog har du også gode muligheder for at tage dit økonomi kursus online, hvor du har mulighed for at studere i dit eget tempo, sætte dig ordentligt ind i stoffet og samtidig studere når det passer ind i dit skema. Fleksibiliteten afhænger naturligvis af det enkelte kursusforløb, men uanset hvad, vil du som minimum spare transporttiden og får bekvemmeligheden ved at tage kurset hjemmefra sofaen eller hjemmekontoret.

Find dit økonomi kursus på finduddannelse.dk

Som sagt finder der mange muligheder for at finde et kursus i økonomi, der passer til netop dit udgangspunkt og dit arbejdsområde. Blandt nogle af dine muligheder kan nævnes:

  • Anvendt økonomi: Med dette forløb lærer du blandt andet om økonomistyring, samtidig med, at du får indblik i centrale erhvervsøkonomiske problemstillinger. Gennem kurset lærer du for eksempel at lægge budgetter og følge op på dem. 

  • Økonomi for ikke-økonomer: Hvis du ikke normalt beskæftiger dig med økonomi, kan det være svært at forstå et regnskab, diverse økonomiske begreber og lignende. Her kan kurset Økonomi for ikke-økonomer være din redning, da du her får fundamental forståelse for din virksomhedens regnskaber, og bliver rustet til at læse og forstå din virksomheds økonomi.

  • Akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring: Denne akademiuddannelse kvalificerer dig til at være en central aktør, når virksomheden skal have overblik over økonomien, vurdere investeringers lønsomhed og udarbejde budgetter. Gennem uddannelsen får du styrket dine kompetencer i at analysere og planlægge i et bredt økonomisk- og ressourcestyrings-mæssigt perspektiv. Uddannelsen er især rettet mod dig, der har en relevant økonomisk baggrund, fx som controller, analytiker el.lign.

  • Diplomuddannelse i økonomi og regnskab: Denne diplomuddannelse er en efteruddannelse, hvor du får solide kompetencer inden for økonomi og regnskab, der har et klart erhvervsmæssigt perspektiv. Diplomuddannelsen tages på deltid og strækker sig typisk over 2-3 år.

Ovenstående er som nævnt blot et udpluk af dine muligheder. Uanset om du er studerende, professionel eller blot en nysgerrig sjæl, der ønsker at udvide dine horisonter, kan et kursus i økonomi forvandle dine færdigheder.

Find selv dit kommende økonomi kursus i listen herover, hvor du også kan tage direkte kontakt til udbyderen.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen