Viser 1-18 af 18
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-18 af 18

Markedsføring

Lær mere om markedsføring

Vil du gerne styrke dit CV? Du har måske en forretning du gerne vil sætte skub i? Så kan du finde et kursus i markedsføring på denne side. 

Med et kursus i markedsføring lærer du hvordan du gør et produkt mere synligt for forbrugeren. Du lærer om målgrupper, og hvordan disse påvirkes på bedst mulig vis. Samtidig vil du lære om hvordan du kan generere og behandle online besøgsdata og udarbejde forslag til justering af virksomhedens markedsføringsplaner. Du vil også lære om hvordan du arbejder med søgeord og onlinebesøgsdata til brug ved udarbejdelse af generel e-markedsføringsplanlægning og e-annonceringskampagner. 

Nye former for markedsføring

Vi lever i en digital tid, hvor det ikke altid er godt nok at indrykke en annonce i avisen. Meget markedsføring foregår i dag online, og det er derfor vigtigt at vide hvilke kanaler man skal gøre brug af, samt hvordan man segmenterer sin målgruppe. Alt dette kan du få hjælp til på et af denne sides kurser. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier