Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

Er du på udkig efter Lean kurser i Århus?

Lean er et begreb, der omfatter en lang række værktøjer, som alle har til mål at forenkle og optimere en række arbejdsprocesser i en organisation. Er du på vej ud i arbejdet med Lean på din arbejdsplads, er det derfor særdeles vigtigt, at du er klædt på med de rette færdigheder. Her kan et Lean kursus være til stor hjælp, da du får indblik i hele Lean processen - fra planlægning til endelig implementering.

Lean kurser i Århus - bliv klædt på til at arbejde med Lean i organisationen

Der findes en lang række muligheder for at tage Lean kurser i Århus på flere forskellige niveauer. Alle former for offentlige og private organisationer gør i dag brug af Lean, som ellers tidligere var forbundet med fabrikker og produktionsvirksomheder. Med et Lean kursus er du derfor rustet med værdifulde kompetencer, du kan bruge på tværs af brancher og afdelinger.

Vi har på finduddannelse.dk gjort det nemt for dig, der søger Lean kurser i Århus at finde det rette forløb. Klik dig ind og læs mere om det enkelte Lean kursus eller sammenlign flere kurser via vores sammenligningsfunktion. Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig, kan du nemt kontakte udbyderen direkte, som derefter vil vende tilbage til dig med flere detaljer.

Kort om Lean

Lean så dagens lys i 1950'ernes Japan, hvor fabrikken hos Toyota gjorde brug af metoden til at effektivisere deres arbejdsprocesser. I årtierne efter blev metoden kopieret af en lang række andre virksomheder. Da Womack og Jones døber den Lean Thinking, vinder Toyota Production System (TPS) metoden også indpas i den vestlige verden.

Det primære mål med Lean er at:

  • Skabe værdi med færre ressourcer
  • Øge produktiviteten
  • Øge kundetilfredshed og -værdi
  • Fjerne overflødige led og effektivisere arbejdsprocesser

Samlet set handler Lean om at skabe mere værdi for kunderne med så få ressourcer som muligt. Dette kan overføres til stort set alle afdelinger i en organisation - offentlige såvel som private - til fordel for organisationens succes og vækst.

Dine muligheder for Lean kurser i Århus

Står du over for en Lean implementering i din organisation, og har du ansvar i den forbindelse, så er et Lean kursus den perfekte måde at klæde dig på til opgaven. I Århus har du både mulighed for at tage et Lean kursus, der lærer dig, hvordan du implementerer Lean i din organisations kultur eller et kursus, der lærer dig, hvordan du selv optimerer dine arbejdsprocesser gennem Lean. Søger du Lean kurser i Århus, der giver dig en certificering på området eller uddanner dig til f.eks. Lean konsulent eller Lean projektleder, så er dette også muligt.

Udover Lean kurser i Århus, er andre populære steder:

Hvad enten du skal arbejde med Lean Innovation, Lean Produktion, Lean Management eller noget helt fjerde, så styrker et Lean kursus dine karrieremuligheder. Lad dig inspirere i oversigten ovenfor, læs mere om de enkelte kurser, sammenlign flere forløb og tag direkte kontakt til udbyderen for mere information om kurserne. Vores mål er at hjælpe dig med at finde netop det forløb, der passer til dine behov og ønsker.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier