Viser 1-18 af 18
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-18 af 18

Grundlæggende IT

Word, PowerPoint, Excel.. Hvad pokker er det egentlig? Og endnu vigtigere hvad kan man bruge det til? Den digitale verden er propfyldt med programmer, der alle eksisterer for at gøre livet lettere for dets brugere. Du kan faktisk finde alt fra et helt simpelt skriveprogram som Microsoft Word til avancerede redigeringsprogrammer. Det kan være svært at finde rundt i de mange programmer, og det kan være endnu værre at skulle lære programmerne at kende, men frygt ej! Her på siden har vi samlet en række kurser, der kan hjælpe, uanset om du skal lære Microsoft Office at kende, eller om du skal vide hvordan man laver komplicerede formler i Excel! 

Hvad dækker grundlæggende IT over? 

Udtrykke "grundlæggende IT" dækker over de helt simple og grundlæggende opgaver, man kan varetage med en computer. Dette gælder bl.a. brugen af en computer, sende en mail, åbne et word-dokument osv. Har du behov for at lære disse ting, så kan det altså være en god idé at tage et grundlæggende IT kursus. 

Hvad er Microsoft Word?

Microsoft Word er et skriveprogram der kan findes i den normale Office-pakke, der er produceret af Microsoft. Man kan bruge Word til at oprette et elektronisk stykke papir, bruge forskellige skrifttyper, inddrage modeller, skrive forskellige størrelser osv. Der findes faktisk rigtig mange forskellige funktioner, som man kan benytte sig af i Word, og jo længere tid man arbejder med programmet, jo bedre bliver man naturligvis også til det. 

Hvad er Microsoft Excel?

Microsoft Excel er et program, der primært bruges til at behandle forskelligt data, som også kan findes i den normale Office-pakke. Programmet er opbygget ligesom et klassisk regneark med et vist antal celler. Excel er et af de programmer, der kan være forholdsvist let at bruge, når det holdes simpelt, men samtidig kan vise sig meget krævende, hvis man skal benytte sig af de lidt mere komplicerede funktioner. 

Hvad er PowerPoint?

PowerPoint er et program, som man primært bruges til at lave illustrationer og præsentationer. Det bruges typisk til at lave oplæg, foredrag, salgsmøder osv. Mange undervisere benytter sig også meget af programmet, og det er generelt et rigtig godt og brugbart program at mestre! 

Hvilket kursus skal du vælge?

Hvilket kursus du skal vælge afhænger naturligvis af, hvad du gerne vil have ud af selve kurset. Ønsker du blot at blive sat ind i det helt grundlæggende brug af en computer, og hvordan du udnytter dennes egenskaber mest, så kan det være en idé at tage et kursus der blot omhandler "grundlæggende IT". Har du derimod behov for at lære specifikke programmer at kende, så kan du også bruge siden her til at søge efter det specifikke program. Vil du blot styrke dit CV, så kan det være en god idé at tage et kursus, der introducerer dig til den overordnede office-pakke. 

Scroll ned på siden her, og find det kursus der passer dine behov! 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier