Viser 1-20 af 176
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 176
1
2
3
4
...
9

grenaa

Bliv klogere i Grenaa

I Østjylland ligger havnebyen Grenaa, hvor du har masser af muligheder for at fordybe dig i lige netop det du interesserer dig for. Tag et kursus i skønne omgivelser, nær vandet og find dig til rette i Djurslands største by. 

Når man skal finde det rette kursus, så kan den største forhindring være, at man ikke ved, hvad det er man leder efter. Skal det være helt specifikt, eller vil man have et kursus, der dækker bredt i branchen - og hvad er det helt præcis man skal søge efter? Vi har gjort det meget nemmere for dig at finde rundt i udvalget af kurser. På finduddannelse.dk har vi samlet en lang række af kurser som du har mulighed for at deltage på i Grenaa. Du kan både vælge mellem korte intense kurser, eller længere forløb, der strækker sig over flere måneder. 

Det handler alt sammen om, at du finder præcis det kursus, der matcher dine kompetencer og mål. 


En skøn by med muligheder

Grenaa er både en hyggelig lille havneby, men samtidig også Djurslands største by med over 14.000 indbyggere. 

Byens kerne omkring Skt. Gertruds Kirken går helt tilbage til Middelalderen, men siden da har byen vokset sig større. Der er kommet nye bydele til, som har øget byens indbyggertal og værdi. Men Grenaa har stadig sin charme, og hvis du tager dit kursus i byen skal du næsten også rundt og opleve nogle af byens seværdigheder. 

Du er nok bekendt med Kattegatcenteret, hvor du kan opleve livet under havoverfladen på tæt hold. Derudover er det en dejlig havneby, hvor du både kan nye sommeren på strand og inde i byens dejlige gågader. 


Find dit kursusmatch

Du har både mulighed for at tage et kursus som enkelperson, hvor du deltager sammen med andre kursister, der ligesom dig, har fundet kurset relevant og ønsker at blive klogere. Du kan også deltage på et firmakursus, hvor du og andre fra din virksomhed deltager i kurset sammen. Her har i mulighed for at få et specifikt tilrettelagt kursus til jer, hvor i får konkret undervisning, der forløber ud fra jeres virksomheds situation. 

Alt efter hvilket fokus og hvilke kompetencer du ønsker skal være gennemgående på dit kursus så er du sikker på at blive klædt fagligt på til dine arbejdsopgaver. Udvid din horisont og styrk dine kompetencer lige netop der, hvor du mangler praktisk og teoretisk viden. 

Find det rette kursus til dig blandt listen som vi har samlet til dig ovenfor. 

Du kan altid kontakte udbyderen, hvis du har yderligere spørgsmål til kurset. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen