Foredrag

Få inspiration og nye værktøjer

Vil du møde inspirerende mennesker, der kan give dig nye indsigter, værktøjer eller viden, som du kan bruge i dit liv og din hverdag - både professionelt og privat?
Viser 1-20 af 60
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 60
1
2
3

Udvid din horisont med et spændende foredrag

Foredrag er for jer, der er vidensbegærlige, nysgerrige og ønsker at blive klogere. Samtidig vil I gerne møde inspirerende mennesker, der deler deres bedste værktøjer og nyeste viden med jer. 

Vil I gerne udvide din professionelle horisont og blive klogere inden for jeres faglige felt? Vil I gerne følge med udviklingen og holde jer opdateret på de nyeste tendenser og forandringer?

Med et foredrag kan I få det hele. Vi har samlet et bredt udbud af spændende foredrag ovenfor. Se listen og find det foredrag, der matcher jeres behov. 

Foredrag giver nye indsigter, værktøjer og viden

På Finduddannelse.dk finder du en række spændende foredrag, hvor du både kan blive klogere og møde interessante mennesker, der har noget på hjerte og hjerne.

Du kan blandt andet høre et foredrag om:

  • Hvordan du bedst håndterer stress i dit arbejdsliv

  • Hvordan du bliver en dygtig leder og coach 

  • Hvordan du kan arbejde med din indre ro og motivation

Se kursuslisten for det fulde overblik over vores foredrag. 

Lige meget hvilket foredrag du vælger, er du sikker på at gå derfra fyldt op med masser af nye viden, som du kan tage med hjem og implementere i din dagligdag. Mulighederne for et foredrag er mange, og det er med at holde øje, for det er ikke alle typer af foredrag der kommer forbi lige netop dig. Nogle foredrag bliver holdt med faste intervaller, mens andre er once-in-a-life-time – eller hvert fald tæt på. Derfor er det værd at overveje, at spring på, hvis du læser om en et spændende foredrag, som du ikke har set før.

Webinar - Online foredrag

Vil du gerne have alle fordelene ved et foredrag, men er bundet af logistiske og praktiske årsager? Prøv et webinar, der fungerer ligesom et online foredrag - blot med mere fleksibilitet. Med et webinar kan du sidde hjemme i din sofa eller på dit arbejde og lytte til et spændende foredrag. 

Ofte vil et online foredrag også blive optaget, af foredragsholderen, og sendt ud til seerne efterfølgende. På den måde, kan du se webinaret igen og igen, og hvis du ikke kan huske præcis hvad det var, der blev sagt, kan du altid finde tilbage til det igen. En anden god grund til at tage online foredrag, er at du kan se foredrag på tværs både af Danmark, men også internationalt. Og specielt med tidszonerne, er det rart at kunne få tilsendt et webinar, som man selv kan se senere hen.

Læs mere om et webinar og se vores udbud her. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen