Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Business Performance Sales Academy (BPSA) - firmakursus

Lindhardt A/S
2-3 dage
Åben uddannelse
Landsdækkende
Startdato: Dato og pris efter aftale - Danmark

Kursusbeskrivelse

foredrag

Skræddersyet firmakursus i kundepsykologi og salg hos Lindhardt A/S

Få indsigt i dine kunders hjerne, så flere kunder vælger at handle med dig. Forstå dine kunders beslutningsproces, og lær de spørgsmål, der får kunden til at spørge efter dit produkt/ydelse. De spørgsmål, som får kunden til at indse, at de har et problem, som du skal hjælpe dem med at løse?

Når du bevidst går ind til dit kundebesøg uden en færdigsyet løsning, har du en markant større chance for at sælge. Du bør bruge din viden om kundens hjerne og fokusere på afdækningen af din kundes behov i stedet for, hvad du gerne vil sælge til kunden.

Du lærer at bruge spørgsmål, kunden oplever som udviklende og værdiskabende.

Hos Lindhardt A/S lærer du at kommunikere på kundens banehalvdel, så kunderne spørger, om de må købe noget af dig. Senest har en deltager fortalt, at han nu lukker 4 ud af 10 kunder, han besøger, mod 2 ud af 10 før han deltog. Det har betydet, at der ikke skal så mange møder til for at nå budgettet måned efter måned.

Søren Lindhardt har lang erfaring med firmakurser med mere end 500 firmakurser/foredrag bare indenfor de sidste 10 år, kan du forvente, at kurset vil inspirere gennem eksempler, øvelser og vigtigst den 'How to' viden, som kendetegner Søren Lindhardt.
 

Historien bag Søren Lindhardt

Søren Lindhardt har startet 7 virksomheder i sin karriere med medejende direktører. Han har solgt 4 af sine virksomheder efter 10 år i markedet og to af virksomhederne med en markedsposition i top 3.

Søren er strateg og inspirator til at ting lykkes. I dag er Søren Lindhardt foredragsholder, businessmentor, underviser og virksomhedsinvestor. Sørens interesse er mennesker og psykologi.

Hvad får deltagerne på firmakurset?

Deltagerne får typisk en indsigt i sig selv og andre mennesker, som de sjældent har tænkt over tidligere i deres karriere. Er du en garvet og professionel sælger, som har arbejde med salgspsykologi, så får du helt sikkert genopfrisket nogle værktøjer og metoder, men forvent også at få inspiration til noget af den nyeste forskning indenfor salgspsykologi.

Målgruppe

Hvem får mest ud af dette firmakursus?

Alle som arbejder med kunder og/eller ledelse af personale, som skal arbejde med kunder.

Video

Ønsker du at se og høre to af Sørens kursusdeltagere fortælle om deres personlige udbytte af uddannelserne, så tjek videoerne her.

   

Pris

Pris efter aftale. 

Om udbyderen

Lindhardt A/S

Lindhardt A/S tilbyder åbne kurser i kundepsykologi og salg, som hjælper dig til at blive dygtigere til at forstå dig selv og dine kunder, så du øger dit salg, og kunderne synes du er mere interessant end alternativet. Herudover tilbydes...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Lindhardt A/S

Kongevejen 400D
2840 Holte

Telefon: 22 744 366


Få information

Udfyld formularen for mere information om Business Performance Sales Academy (BPSA) - firmakursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Joakim Rasmussen, Direktør & EA ...

"When i'm with Søren, i feel my brain fire on all cylinders, and thats just a great feeling."

Læs mere
Lars Laurvig Haugaard - Monsalta...

"Min anbefaling er, at du kontakter Søren Glavind Lindhardt, når du vil udvikle din forretning."

Læs mere
Steen Bosebjerg, Communications ...

"Hver gang jeg gik fra en coaching session med Søren, var jeg i godt humør, med masser af mod på at skulle udfordre mine grænser."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: