Vis finduddannelse.dk som: Mobile

BÆREDYGTIG LEDELSE

Casparij
Efter aftale
Kursus
Danmark
Startdato: Kontakt for info om pris og lokation - Danmark

Kursusbeskrivelse

Bæredygtig ledelse

"Fremtidens lederskab" er efterhånden blevet et ”buzz-word”, men kan vi vente på at der kommer en opskrift på hvad det er? Svaret er et klart NEJ, for fremtiden er NU og behovet
er at sikre ledelse der skaber bæredygtige resultater.

Den gode nyhed er, at vi allerede har værktøjerne i os. Vi skal bare gøres bevidste om dem og justere vores mindset! At være leder i den 4. industrielle revolution stiller helt særlige krav til den enkelte, for at kunne lykkes med vores strategier og forretningsmæssige mål. Der er et behov for at skifte mindset i vores tilgang til ledelse og motivation af vores medarbejdere.

Dit udbytte af Fremtidens lederskab

Efter foredraget står I tilbage med svarene på:

  • Hvad de primære drivere er i organisationer, der når i mål med deres strategier?
  • Hvordan I leder, talentudvikler og motiverer jeres medarbejdere til øget engagement og bedre produktivitet?
  • Hvordan I gennem adfærdsbestemt kommunikation når i mål med jeres strategier og forandringer

Med afsæt i analyser om bl.a. sammenhængene mellem ledelse, engagement og produktivitet, giver dette foredrag konkrete svar på, hvordan man som leder kan skabe en kultur og proces, der skaber bæredygtig vækst.

Undervisningsform

Foredrag varer 1-2 timer og tager altid afsæt i et interview, hvor vi afdækker jeres forventninger og konkrete interesse i emnet, så vi foredraget kan drage paralleller til netop jeres hverdag.

Temaet kan også tages op som halv- eller heldagsworkshop, hvor du og dine kollegaer får arbejdet i dybden med emnet og står tilbage med konkrete handlingspunkter der giver jer det bedste afsæt for øget trivsel og bedre resultater i organisationen.

Foredraget et interaktivt og giver god mulighed for inddragelse af deltagerne til at behandle konkrete spørgsmål og problemstillinger hos deltagerne.

Målgruppe

Du er direktør eller mellemleder og ønsker et foredrag eller en workshop der med høj energi giver inspiration og konkrete værktøjer til at udvikle dit eget og din organisations lederskab. I ønsker at få indsigt i, hvad der kræves af ”fremtidens leder” og skabe et rum for refelksion og motivation til at bringe jeres lederskab til næste niveau.

Pris

Kontakt for information om pris. 

Om udbyderen

Casparij

Casparij er grundlagt af Michael Casparij i 2013, og bygger på mere end 18 års erfaring indenfor salg, marketing, ledelse og forretningsudvikling i internationale organisationer. Den brændende ambition har siden etableringen været, at hjælpe ledere og virksomheder og virksomheder til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Casparij

Stjernegade 13

Telefon: 26 25 69 99


Få information

Udfyld formularen for mere information om BÆREDYGTIG LEDELSE

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: