Casparij

i Helsingør (+ 3 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Casparij

Michael Casparij

SKAB BÆREDYGTIG TRIVSEL OG VÆKST

Casparij er grundlagt af Michael Casparij i 2013, og bygger på mere end 18 års erfaring indenfor salg, marketing, ledelse og forretningsudvikling i internationale organisationer. Den brændende ambition har siden etableringen været, at hjælpe ledere og virksomheder og virksomheder til at lykkes og skabe bæredygtig vækst med et balanceret fokus på trivsel og profit.

Vi udvikler mennesker og skaber bæredygtig trivsel og vækst

I vores arbejde med ledere og organisationer sætter vi fokus på, at mennesker og kultur er de vigtigste forudsætninger for at skabe vindende organisationer. Organisationer hvor ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål, unikke kompetencer, talenter og de relationer, internt såvel som eksternt, de indgår i. Koblet med en høj grad af kommerciel forståelse har vi hjulpet virksomheder til øget trivsel, høj energi og unikke resultater som både medarbejdere og kunder mærker.

Foredrag, workshops & coaching

Du kan booke os til foredrag, workshop og coachingforløb til ledere, medarbejdere og afdelinger i din virksomhed. Foredrag er oplagte til at give inspiration og starte processer op, og da vi altid tager afsæt i jeres konkrete behov, står I på få timer tilbage med nye indsigter, viden og motivation til at tage næste skridt i jeres udvikling.

Vores workshops graver noget dybere og her arbejder vi med afsæt i jeres situation, ambitioner og talenter. Vi udvikler, udfordrer og inspirerer jer til at opnå resultater med det samme.

Vi er stolte og taknemmelige

For er ingen kunde for stor eller lille. Vi er stolte og taknemmelige for at arbejde sammen med ambitiøse og nysgerrige virksomheder, hvor vi sammen kan skabe unikke resultater for den enkelte leder, afdeling eller den samlede organisation. Det har gennem tiden give os unikke relationer til bl.a. Danbolig, Danske Bank, Marienlyst Badehotel, Oracle, Region Hovedstaden, ADVODAN, Verisure Servicepartner, RTT, OmnicomMediaGroup & Running26.


Vis alle uddannelser afholdt hos Casparij

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
BÆREDYGTIG LEDELSE Danmark
KULTUR ER FUNDAMENT FOR FREMTIDENS VÆKST Danmark

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Casparij
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Casparij

Stjernegade 13

Telefon: 26 25 69 99


Sponsoreret