Bliv skarp til finansiering

Hvor kommer pengene fra?

Tag et kursus i finansiering og udbyg dine evner inden for det økonomiske felt. Finansieringskurser lærer dig, hvordan du skaffer penge til din virksomheds interesser, og du lærer at beregne dig frem til de bedste økonomiske beslutninger. 
Viser 1-20 af 52
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 52
1
2
3

Vil du vide, hvor pengene kommer fra, og hvordan man bedst muligt finansierer sine interesser i en virksomhed? Vil du være med, når der skal træffes økonomiske beslutninger, og vil du lære, hvordan regner dig frem til den bedste beslutning? Tag et kursus i finansiering og udbyg dine økonomiske evner.

Tag et kursus i finansiering

Hvad går finansiering ud på?

Finansiering af den gren af økonomi, som handler om, hvordan man som virksomhed eller privatperson skaffer kapital til investeringer, materielle ting, aktiviteter og drift. D.v.s. hvordan man skaffer penge til dét, virksomheden har interesse i. 

Man kan skabe finansiering til virksomhedens interesser på mange forskellige måde. Man kan f.eks. benytte sig af: 

  • Banklån
  • Crowdlending
  • Crowdfunding
  • Passiv kapitalpartner
  • Aktiv investor
  • Kredit hos leverandører
  • Offentlig finansiering

Hvorfor er det godt at kunne mestre finansiering?

Efterspørgslen på medarbejdere, der kan mestre finansiering, er høj, og derfor er det en rigtig god idé at tage et kursus i finansiering, som kan pynte på dit CV. Er du god til tal, og interesserer du dig for økonomi bør du derfor udnytte dine evner og dykke ned i finansiering. 

Hvad er mit udbytte af et kursus i finansiering? 

Efter at have taget et kursus i finansiering vil du være i stand til at tage beslutninger, der knytter sig til finans, og du vil ligeledes være i stand til at rådgive andre om finansielle beslutninger. Du vil have større indsigt i, hvor pengene kommer fra i din virksomhed, og du vil opleve større virksomhedsforståelse i dit daglige arbejde. 

Hvem kan tage et kursus i finansiering?

I princippet kan alle tage et kursus i finansiering, men det er en fordel, at du er glad for tal og matematik. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen