Digital Ledelse

Få styr på jeres data med digital ledelse!

Digital ledelse er disciplinen ved at navigere en organisation mod digital transformation for at forblive konkurrencedygtig og smidig i et hurtigt udviklende digitalt og socialt medielandskab. 
Viser 1-20 af 43
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 43
1
2
3

Digital Ledelse 

Digital ledelse er disciplinen at navigere en organisation mod digital transformation for at forblive konkurrencedygtig og smidig i et hurtigt udviklende digitalt og socialt medielandskab. 

En god digital leder

Hvad kendetegner så en god digital leder? Det kommer nok an på hvem du spørger, men som udgangspunkt er en effektiv digital leder opmærksom på de fastsatte mål, og ved hvordan deres jobansvar understøtter disse. Derudover har en digital leder øje for, hvilke muligheder teknologien skaber for organisationen.

På et organisatorisk niveau er den digitale leder en, der med succes har udnyttet deres digitale aktiver for at vinde og også opretholde en konkurrencemæssig fordel. Denne digitale leder vil undersøge, hvordan teknologi kan bruges til at hjælpe deres virksomhed med at blive meget mere lydhør over for deres kunders behov og de stadigt skiftende forretningskrav.

En succesrig digital leder forstår vigtigheden af ​​indgående data og processerne inden for den forretning, der understøtter dem. De lægger stor vægt på deres kommunikation, kreativitet og vilje til at udforske de måder, som ny teknologi og digital information kan bruges til at hjælpe forskellige forretningsprojekter.

Som digital leder behøver man ikke nødvendigvis være superbruger eller teknologisk specialist - det er blot vigtigt at man har øje for mulighederne.

Hvorfor er digital ledelse vigtig?

Digital ledelse og digitalisering er ikke noget en virksomhed med respekt for sig selv bør bagatellisere. Med digitaliseringen følger nemlig store mængder af data, der kan være guld værd for virksomheden i sidste ende. Med data følger nemlig en masse muligheder, og viden du ellers ville have svært ved at komme i besiddelse af. 

Godt digitalt lederskab handler dog i høj grad om kompetencer og viden omkring digitale medier. Disse kompetencer kan du blandt andet styrke med et relevant kursus indenfor emnet.

Hvordan udvikler jeg mit digitale lederskab?

Digital ledelse begynder hos ledelsen. Derfor er det vigtigt at du ikke er bange for at gå i front, og være et godt eksempel for resten af teamet. Derudover er det vigtigt at du forstår at eksekvere, og omsætte teknologien og data til noget virkeligt og håndgribeligt - ellers har det ingen værdi for virksomheden. 

Formår du at omsætte værdien af godt digitalt lederskab og alt hvad der her følger med, vil du også uden tvivl bidrage med stor værdi for virksomheden, der kan være med til at styrke blandt andet omsætning, bundlinje, konkurrenceevne mfl.

Dit udbytte af et digitalt leder kursus

Indholdet på et kursus i digital ledelse vil variere alt efter, hvilken udbyder du vælger. Dog vil de fleste kursussteder gennemgå følgende: 

  • Forståelse for, hvad digital transformation er
  • Det rette mindset, sprog og kompetencer til at bidrage til transformationen
  • Indsigt i nye teknologier og deres betydning for din organisation
  • Forståelse for hvad digital transformation kræver
  • Kendskab til den nye forskning inden for området

Derudover vil du lære, hvad der skal til for at være en god leder i den digitale tidsalder. Udforsk de forskellige kursus muligheder i listen ovenfor. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen