Jorden rundt på 4 dage – digital transformation i et globalt perspektiv

Længde
4 dage
Pris
12.300 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
4 dage
Pris
12.300 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Innovation

Jorden rundt på 4 dage – digital transformation i et globalt perspektiv

Innovation kræver inspiration til at tænke nyt, og input hertil kan med fordel hentes fra verden omkring os. I kurset sættes der fokus på kunstig intelligens og digital transformation i et globalt perspektiv med henblik på at informere praksis i danske virksomheder og organisationer.

Kurset har til formål at give globalt udsyn, der kan tjene til lokal forandring.

På kurset zoomer vi ind på kunstig intelligens og digital transformations centrale steder som Silicon Valley, Shanghai, Tel Aviv, Seoul og New Delhi. Det er alle vigtige steder og kilder til digital innovation med betydning for verden som helhed, under virksomheder og organisationer i Danmark. Vi får (online) oplæg fra internationale virksomheder og forskere fra de udvalgte steder.

Kurset er planlagt i samarbejde med Innovation Centre Denmark (Udenrigsministeriet) og gennemføres som en kombination af selvstudie, gruppearbejde, undervisningsdage samt udarbejdelse og aflevering af eksamensopgave.

Læringsmål

Efter kurset skal den studerende være i stand til at:

  • beskrive generelle muligheder og udfordringer ved kunstig intelligens og digital transformation i et globalt perspektiv
  • reflektere over egen og andre organisationers muligheder for og udfordringer ved kunstig intelligens og digital transformation
  • analysere muligheder og udfordringer for en given digital transformation på baggrund af fagets litteratur og eksempler med henblik på at udarbejde en plan for arbejdet med digital transformation

Undervisning

Hovedelementet er online oplæg og forelæsninger fra virksomheder og forskere fra de udvalgte områder og lande, der på forskellig vis har formået at anvende kunstig intelligens og andre digitale teknologier til at skabe digital transformation i deres organisation eller virksomhed. Dels gives der præsentationer om kunstig intelligens og digital transformation af undervisere og konsulenter fra områderne, og dels gives der oplæg fra områdernes virksomheder og organisationer. Der er desuden afsat tid undervejs til refleksions-workshops, som danner baggrund for afklaring af, hvordan den enkelte deltager kan informere praksis i (egen) virksomhed eller organisation på baggrund af kursets indhold.

Først i undervisningsforløbet er en introduktionsforelæsning med en efterfølgende workshop med fokus på kunstig intelligens og digital transformation. Aktiviteterne danner baggrund for gruppedannelse og gruppearbejde. Der vil desuden være tid sat af til gennemgang af læringsmål og eksamensopgaven.

Under forløbet tilbydes vejledning i forhold til eksamensopgaven. Her vil der være fokus på at skærpe vinklen og fokus på den konkrete udfordring, der arbejdes med i eksamensopgaven, herunder anvendelse af forskningslitteratur med mere. Kurset gennemføres som en kombination af selvstudie, gruppearbejde, undervisningsdage samt udarbejdelse og aflevering af eksamensopgave.

Eksamen

Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen med ekstern censur og bedømmelsen bestået/ikke bestået.

Kurset er et valgfrit kursus på Master i it-ledelse.

Adgangskrav

Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker nærmere indsigt i digital transformation i et globalt komparativt perspektiv. Vi har fokus på hvordan brugen af digital teknologi kan skabe eller modificere forretningsprocesser, ledelse, organisationskultur, og kundeoplevelser i et skiftende landskab drevet af markedskræfter.

På kurset vil du således arbejde med digital transformation både strategisk og operationelt. Du vil identificere problemstillinger og tilgange til digital transformation i et globalt perspektiv i forhold til både forretningsmæssige, organisatoriske, kulturelle, sociale og tekniske aspekter. Yderligere vil du opnå kendskab til de centrale akademiske debatter på området.

Der bliver rig mulighed for undervejs at reflektere og diskutere med oplægsholdere fra de forskellige dele af verden online (hvor Danish Innovation Centre bl.a. er repræsenteret), medstuderende og underviser på ITU.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Jorden rundt på 4 dage – digital transformation i et globalt perspektiv
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
IT Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

IT Universitetet i København tilbyder deltidsstudier til alle, der vil opgradere deres kompetencer indenfor it-området. Du kan vælge en Master i it med en skræddersyet specialisering, eller valgfrit sammensætte en diplomuddannelse blandt de udbudte kurser. Du kan også tage et...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret