Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Du finder menneskekroppen helt vildt fascinerende!

Du interesserer dig for, hvordan kroppen er sat sammen, og hvordan vores bevægelsesmønstre hænger sammen og kan forbedres. Samtidig er du også interesseret i, hvordan vores 7 sanser eller stress indvirker på vores liv, og hvordan vores nervessystem er skruet sammen og får de bedste betingelser. 

Med dette interessefelt skal du helt sikkert uddanne dig inden for anatomi og fysiologi. Retningerne inden for dette felt er selvfølgelig helt klar, hvad du selv gør dem til. Du kan f.eks. vælge at uddanne dig i retning af en form for træner, mens det samtidig også er oplagt for dig at blive coach eller sidde i en vejledende funktion på anden vis. 

Se bare nogle af dine muligheder med en uddannelse inden for anatomi og fysiologi herunder. 

Uddan dig inden for anatomi og fysiologi

Dine muligheder er mange, når du uddanner dig inden for anatomi og fysiologi

Når du vælger at uddanne dig inden for anatomi og fysiologi, så får du et grundigt kendskab til, hvordan den menneskelige krop fungerer. Du får ligeledes en stor værktøjskasse af redskaber og metoder som du kan anvende i dit fremtidige arbejde med den menneskelige anatomi. 

Et af de vigtigste redskaber til at forstå, beskrive og analysere, hvordan forskellige træningsøvelser virker, er et grundigt kendskab til menneskekroppens anatomi.

Viden om den menneskelige anatomi giver dig indsigt i vores bevægeapparat. Med en sådan viden om knogler, led og muskler, er du altså i stand til at vejlede om, anvende og analysere forskellige træningsøvelser. 

Dit grundige kendskab til fysiologi gør dig ligeledes i stand til forklare og forstå, hvordan den menneskelige organisme fungerer. Anderledes sagt bliver du ekspert i alt lige fra vores nervesystem, muskelfysiologi, kredsløb til stress, forbrænding og vores 7 sanser.

Læs med nedenfor og se et udsnit af nogle af de mulige uddannelser du kan tage inden for feltet anatomi og fysiologi: 

Anatomi og fysiologi

Du kan sagtens vælge at læse et indførende fag eller grundkursus i anatomi og fysiologi. Et sådan vil give dig gode betingelser for en eventuel videreuddannelse inden for f.eks. træner- eller behandlerfeltet.

Personlig træner

Vil du gerne guide mennesker til at foretage en positiv forandring? Så bør du helt sikkert uddanne dig til personlig træner. Her bliver du nemlig katalysator for livstils- og vaneændringer, der vil give dine klienter et meget bedre liv. 

Sexolog

Du kan også vælge at bruge din interesse for kroppen som sexolog. Her kan du være med til at guide par i deres problemstillinger inden for sex og samliv. 

Body SDS

Er du interesseret i krydsfeltet mellem fysiologi og psyke, så er uddannelsen til body SDS måske den helt rigtige for dig. Her hjælper du dine klienter til fysisk og psykisk trivsel ved hjælp af din viden omkring kroppen og forskellige massageteknikker. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen