Mind Core Instructor

MIND INSTITUTE, i København
Længde
75 timer
Pris
28.000 - 29.500 DKK Momsfri
Næste startdato
12 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
75 timer
Pris
28.000 - 29.500 DKK Momsfri
Næste startdato
12 september, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

12 september, 2024

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

4 september, 2025

 • Holdundervisning
 • København

Kursusbeskrivelse

Mind Core Instructor

Mind Core Instructor

Skab balance mellem krop og psyke og lær dig selv og andre at blive både mentalt og fysisk stærk

Om uddannelsen

Vil du gerne arbejde med at skabe balance i et spænd mellem krop og psyke? Og vil du gerne både lære dig selv og andre at blive både mentalt og fysisk stærke? Så er Mind Core Instructor uddannelsen måske noget for dig.

På uddannelsens 75 timer lærer du teori og praksisanvendelse om metakognitiv terapi, anatomi og fysiologi samt Mind core i en kombination, hvor vi binder hoved og krop sammen af Stifterne bag Mind Institute Charlotte Ander & Malene Louise Aagaard.

Udover de 75 timers undervisning er der en e-bog på 150 sider med teori, praksis, øvelser og opbygning af en Mind Core Session, som du får på uddannelsen.

Dit udbytte

Du bliver i stand til at lære at:

 • Forstå indflydelsen fra tanke til krop
 • Udvikle en positiv selvoplevelse
 • Styrke krop og sind
 • Øge kropsbevidstheden
 • Øge den mentale- og fysiske trivsel
 • Opnå øget nærvær
 • Lære hvordan man beroliger nervesystemet
 • Fremme mental og fysisk styrke.

Uddannelsens forløb

Uddannelsen er opdelt i 10 moduler á 6 timer og 2 moduler á 7.5 time, 48 timers selvstudie/gruppearbejde samt 24 timers selvterapi. Dette udgør sammenlagt 147 timers uddannelse, forberedelse og selvterapi fordelt over 5 måneder.

Mellem modulerne

Du skal ikke kun bruge redskaberne på udddannelsen, men også mellem hver undervisningsgang, hvor du fra modul 3 skal have mindst 2 øvesessioner derhjemme pr. modul (dvs. du skal afholde 18 øvesessioner selv/i studiegruppen eller med andre) for at kunne gå til eksamen.

Målgruppe

Målgruppe

Uddannelsen til Mind Core Instructor henvender sig til sundhedsfagligt- og socialfagligt personale, pædagoger, lærere, selvstændige samt alle med interesse for personlig og faglig udvikling inden for mental og fysisk trivsel.

Mind Core Instructor uddannelsen giver dig indsigt i den metakognitive metode, viden om nervesystemet, grounding, kropsfornemmele samt betydningen af inddragelse af kroppen som redskab i arbejdet med mental trivsel i mennesker. Som Mind Core Instructor, bliver du i stand til at afvikle, undervise og formidle en mere kropslig træningsform, der faciliterer til mental trivsel i mennesker. Under uddannelsen får du undervisning og supervision i håndgribelige øvelser, viden om mental- og fysisk træning, nervesystemet, sammenhængen mellem krop og sind samt grundige sessions-skabeloner. Efter endt uddannelse vil du blandt andet være i stand til at afvikle forløb, hold, afholde workshops samt tilbyde 1:1 træning.

Sundhedsfagligt personale

Som ansat i sundhedssektoren møder du meget tit mennesker og pårørende som af den ene eller anden årsag står i en svær situation. Som Mind Core Instructor, vil du være i besiddelse af konkrete værktøjer og træningsøvelser, der støtter, lindrer og fremmer mental og fysisk trivsel. Trivslen bidrager til at skabe optimale vilkår for den heling eller stabilisering, der er brug for.

Socialtfagligt personale

Som ansat indenfor det socialfaglige område arbejder, støtter og vejleder du ofte mennesker, som har forskellige grader af psykisk og fysisk mistrivsel. Som Mind Core Instructor, mestrer du et kropsligt træningsredskab, der forandrer, udvikler og støtter, og gør en stor forskel for de mennesker du arbejder med. Mind Core metoden er et dejligt alternativ til en mere mental tilgang til mennesker, der i forvejen har tankemylder. Så du hjælper borgeren til at forbinde sig og finde ro gennem kroppen.

Pædagog / lærer / mentor

Som ansat indenfor formidling og uddannelse, møder du børn, unge og voksne, der til tider har svære vilkår og udfordringer i livet. Som Mind Core Instructor vil du kunne træne og vejlede i fysiske og mentale træningsmetoder, der er bæredygtige for den enkelte, og som vil skabe gode vilkår for udvikling og læring på den lange bane.

Coach / Terapeut / Psykolog / Psykoterapeut

Som psykologisk fagperson møder du mennesker, der søger udvikling og behandling grundet mental ubalance i livet. Som Mind Core Instructor vil du have et effektivt og mere fysisk rettet værktøj, der er et særdeles stærkt og virkningsfuldt supplement til de øvrige redskaber du allerede anvender. Her behøver klienten ikke være så meget i sindet, da arbejdet sker gennem kroppen.

Pris

28.000 dkk uden ratebetaling
29.500 dkk med ratebetaling

Betalingen kan deles op i 5 rater ved behov. Første betaling på 5000 kr. skal ske samme dag som tilmeldigen sker, og de øverige 4 rater skal forfalde den første i måneden de kommende måneder.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mind Core Instructor
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
MIND INSTITUTE
Store Kirkestræde 3
1073 København K

Uddannelser med evidensbaserede værktøjer

Vi ønsker at videregive evidensbaserede og bæredygtige værktøjer til fagpersoner, medarbejdere og virksomheder, så vi sammen kan skabe mere mental- og fysisk trivsel. Vi tror på at det øger livskvaliteten og resiliensen i det enkelte menneske. Derfor arbejder vi målrettet,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret