Top 10 kurser inden for HR

Leder du efter kurser og efteruddannelse inden for HR? Få inspiration til din kompetenceudvikling blandt de 10 mest populære HR kurser.

Top 10 kurser inden for HR

Ligesom så mange andre stillingsbetegnelser, kræver en rolle som HR-medarbejder løbende tilpasning. Denne tilpasning kan blandt andet opnås gennem relevante kurser samt efter- og videreuddannelse.

Her på finduddannelse.dk giver vi dig et samlet overblik over HR kurser og efteruddannelse, der passer til netop din situation, uanset om det drejer sig om ansættelse, rekruttering, medarbejdersamtaler eller andet.

Der er dermed gode muligheder for at finde efter- og videreuddannelse, der passer til dig og din karriere. I denne topliste giver vi dig inspiration til din kompetenceudvikling ved at præsentere dig for de 10 mest populære kurser og uddannelser i kategorien HR og personale på finduddannelse.dk.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien HR og personale på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for HR og personale

Den grundlæggende HR-uddannelse

1

9 dage

Flere lokationer

6.310 DKK

På denne grundlæggende HR-uddannelse hos IBC bliver du klædt på til at være ressourceperson mellem ledelse og medarbejder. På dette kursus arbejder du kvalificeret med alle processer i rekrutteringen - lige fra en medarbejder siger op, til du har en ny medarbejder ansat.

Kurset er for dig, som arbejder i en HR-funktion i din virksomhed eller organisation, og som gerne vil lære mere om de forskellige aspekter af kvalificeret HR-arbejde, så du kan fungere som ressourceperson for både medarbejdere og ledelse.

Læs mere om forløbet

Akademiuddannelsen i HR

2

Varierende

Flere lokationer

Kontakt udbydere

Med en akademiuddannelse i HR kvalificerer du dig til at arbejde med ansættelse, fastholdelse og udvikling af medarbejdere på både operationelt og strategisk niveau. Gennem uddannelsen vil du blandt andet arbejde med kompetenceudvikling, forandringsprocesser og organisationsudvikling, og med hvordan HR-indsatsen kan bidrage positivt til, at virksomheden når sine mål.

Du får viden og kompetencer på både menneskeligt og organisatorisk niveau. Uddannelsen henvender sig til medarbejdere og ledere inden for HR-området, fx HR-chefer, HR-konsulenter, HR-managers, personale- og rekrutteringskonsulenter og lignende jobprofiler.

Du kan blandt andet tage en akademiuddannelse i HR hos Erhvervsakademi Aarhus, UCL og KEA.

Udforsk mulighederne

Human Resource Management (AU)

3

3 måneder

København

8.990 DKK

På kurset human resource management hos Cphbusiness får du kompetencer til at varetage human resource-opgaver og -processer i forhold til at tiltrække, ansætte, udvikle, fastholde og afvikle medarbejdere.

Gennem uddannelsen vil du blandt andet få kompetencer til at håndtere rekrutteringsprocessen, herunder employer branding, udvælgelse, ansættelse og onboarding, ligesom du vil få indblik i HR-relaterede opgaver i forhold til fastholdelse og afskedigelse af medarbejdere. Desuden vil du opnå værktøjer til at arbejde struktureret med kompetenceudvikling af medarbejdere og ledere.

Læs mere om forløbet

Human Resource Management

4

3 måneder

Viby

9.500 DKK

Tag 'Human Resource Management' hos Erhvervsakademi Aarhus som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel diplomuddannelse. Med uddannelsen bliver du i stand til at vurdere, hvilke HR-indsatser der vil være de mest værdiskabende i netop din organisation, og hvordan HR bedst kan gøre en lønsom forskel.

Dette forløb henvender sig til for HR-chefer, HR-managere, HR-konsulenter, ledere og andre, der arbejder med eller ønsker at arbejde med strategiske og udviklingsorienterede opgaver inden for HR.

Læs mere om forløbet

Den strategiske HR-funktion

6

Kontakt udbyder

Flere lokationer

Kontakt udbyder

En efteruddannelse i strategisk HR giver dig de teoretiske rammer og indblik i, hvordan HR praktiseres. Du får værktøjerne til HR-planlægning og til at analysere strategiske HR-processer og HR-politikker, forståelse for human resource betydning for virksomhedens drift og stifter bekendtskab med forskellige HR- og konsulentroller.

Akademimodulet er til dig, som arbejder eller vil arbejde med HR i din virksomhed.

Læs mere om forløbet

HR Business Partneren

7

5 dage

Flere lokationer

23.500 DKK

Kurset hos CfL styrker dig i din rolle som HR Business Partner, så du kan bidrage til værdiskabelsen i din organisation. Kurset består af tre moduler, hvor du - både på og mellem modulerne - arbejder med HR-indsatser fra din egen organisation.

Kurset henvender sig til dig, der er fortrolig med en stor del af HR-paletten fra rekruttering over organisations- og medarbejderudvikling til ressourceoptimering. Du har højst sandsynligt allerede haft berøring med rollen som HR Business Partner, f.eks. gennem dit virke som HR-chef, HR-partner eller HR-konsulent.

Læs mere om forløbet

HR-uddannelse: MasterClass i People & Culture

8

2 måneder

Flere lokationer

24.750 DKK

Denne HR-uddannelse hos Aros Business Academy lærer dig at transformere alle de klassiske HR-discipliner på arbejdspladsen, så I kan fremtidssikre organisationen og tiltrække ogfastholde de rette medarbejdere – mens I samtidig skaber bedre resultater!

MasterClass i People & Culture er for dig, der arbejder med HR og kan drage nytte af at opdatere din HR-viden og få endnu flere værktøjer at arbejde med. Du er fx ansat som HR-assistent, HR-chef, HR-konsulent, Rekrutteringskonsulent, HR-udviklingskonsulent eller HR Business Partner.

Læs mere om forløbet

Personalejura i lønberegning

9

2 dage

Flere lokationer

416 DKK

På dette kursus hos ZBC arbejdes der med fokus på lovgivningen inden for løn- og gageadministration, herunder bl.a. funktionærloven, ferieloven, ligebehandlingsloven, dagpengeloven, ATP-loven, 1. og 2. ledighedsdag og Kildeskatteloven, som de vigtigste.

Kurset henvender sig til medarbejdere med hovedbeskæftigelse i regnskabs-/økonomifunktionen, der arbejder med lovgivningen i personaleforhold og lønberegninger.

Læs mere om forløbet

Mannaz HR-uddannelsen

10

4 dage

København

22.999 DKK

På denne HR uddannelse hos Mannaz får du et intensivt træningsforløb, hvor du bliver stillet over for konkrete HR-udfordringer og kommer tæt på alle aspekter af HR-funktionens ansvar. Du kommer bl.a. til at arbejde med konkrete HR-opgaver såsom rekruttering, ansættelse, afskedigelse, medarbejderudvikling og fastholdelse.

Uddannelsen er skræddersyet til medarbejdere med HR-ansvar i private og offentlige organisationer. Du har begrænset eller ingen erfaring inden for HR-faget og arbejder med opgaver inden for personalepolitik, -jura, medarbejderudvikling og –ansættelse.

Læs mere om forløbet

Få nye HR kompetencer

Er du beskæftiget inden for HR og drømmer du om at tilegne dig ny viden og nye kompetencer? Udforsk mulighederne for efter- og videreuddannelse samt HR kurser.

Find kurser og uddannelse inden for HR og personale her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer