Top 10 kurser hos finduddannelse.dk i 2022
21 nov 2022

Top 10 kurser hos finduddannelse.dk i 2022

Det kan være svært at finde det helt rigtige kursus eller den helt rigtige efteruddannelse, der kan give dig præcis den viden, du leder efter. Der er mange forskellige kurser og efteruddannelser at vælge mellem, så vi kan godt forstå, hvis det kan være et svært valg. 

Med tusindvis af kurser at vælge mellem kan det virkelig være en udfordring at finde det kursus, der passer bedst til dig, dine behov og dine interesser. Savner du inspiration til kurser og efteruddannelse? Her får du et overblik over de 10 kurser, der hittede mest her på finduddannelse.dk i 2022. Disse Top 10 kurser er de kurser, der har været mest populære på finduddannelse.dk i hele 2022, på tværs af alle vores kursuskategorier. 


Hvor

Online

Varighed

3 timer

Pris

1.995 DKK (Ex. moms)

Kurset gennemføres som e-læring og deltageren bestemmer dermed selv hvor og hvornår kurset gennemføres. Det tager cirka 3 timer at færdiggøre kurset, som skal være gennemført inden for 2 måneder fra kursets start. Kurset starter når kursisten har modtaget log-in oplysninger til kursusportalen.

Med et stigekursus får du viden om den aktuelle lovgivning på stigeområdet. Du bliver i stand til at gennemføre lovpligtigt eftersyn på stiger på arbejdspladsen samt vejlede om vedligeholdelse af stiger.

Hør mere om mulighederne med Stigekursus


Hvor

Online/København

Varighed

2 dage

Pris

256 DKK

Dette kursusforløb henvender sig til personer, der er ansat hos entreprenører og ledningsejere, der arbejder "i marken" med anlæg, drifts- og vedligeholdelsesopgaver, og som udfører afmærkning af vejarbejder. Beviset har en gyldighed på 5 år, hvorefter det skal fornys.

På dette kursus får du det lovpligtige certifikat på, at du kan efterleve krav og regler om afmærkning og sikkerhed i forbindelse med vejarbejder.

Hør mere om mulighederne med kurset Vejen som arbejdsplads


Hvor

Online, København, Aarhus og Oslo

Varighed

1½ år

Pris

Fra 73.000 DKK (Ex. moms)

Drømmer du om at arbejde som sexolog og hjælpe andre med deres problemer i sexlivet? At være sexolog er et job med meget ”solskin”. Yazmin Fox underviser på sexolog uddannelsen i København og Århus.

Med sexolog uddannelsen kan du møde dine klienter dér, hvor livet kan være allerbedst eller gøre allermest ondt. Udstyret med den rette viden og de rigtige teknikker, er du i stand til at møde og modtage dem, hjælpe dem videre, igennem krisen, ud af problemerne - og frem til et lykkeligere liv.

Hør mere om mulighederne med Sexolog uddannelsen


Hvor

Aalborg

Varighed

10 dage

Pris

1.280 DKK

Alle der arbejder med at servicere køleanlæg og varmepumper, der indeholder 0-2,5 kg HFC-kølemiddel, skal være uddannede til dette og være i besiddelse af et personligt Kategori II certifikat og en Kategori II-autorisation.

Efter kurset er du berettiget til at tage test i forbindelse med den lovpligtige autorisation, der skal til for at arbejde med visse flourholdige kølemidler (F-gas) op til en kølemiddelfyldning på 2,5 km. 

Hør mere om mulighederne med kurset Køleteknik, KAT II certifikat (KMO)


Hvor

Hos udbyder

Varighed

2 dage

Pris

Fra 252 DKK (Ex. moms)

På dette kursus lærer du at arbejde med epoxy og isocyanater på en sundheds-og sikkerhedsmæssig fuldt forsvarlig måde i forhold til dig selv og dine omgivelser.

Du lærer blandt andet hvordan du sikrer, at arbejdet med epoxy og isocyanater sker på en forsvarlig måde og følger Arbejdstilsynets gældende vejledningsmateriale for arbejde med disse materialer. Derudover lærer du at identificere sundhedsrisici i forbindelse med arbejdets udførelse, sikre at der er opsat advarselstavle og evt. anden signalgivning imens arbejdsopgaverne udføres samt håndtere farligt affald, herunder bortskaffe brugt emballage, handsker og dragter sikkerheds-, sundheds-og miljømæssigt forsvarligt.

Hør mere om mulighederne med kurset Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyan


Hvor

Hos udbyder

Varighed

5 dage

Pris

Fra 630 DKK (Ex. moms)

På kurset lærer du, hvordan du håndterer og fjerner materialer, der indeholder PCB. Du lærer også, hvordan du afgrænser arbejdspladsen, og hvordan du bortskaffer materialer med PCB. Lær at arbejde sikkert med asbestholdige materialer. Du lærer også at lave nedrivninger af materialer indvendigt og udvendigt i bygninger, der indeholder asbest.

Hør mere om mulighederne med kurset Sikkerhed ved arbejde med asbest og PCB


Hvor

København

Varighed

118 timer

Pris

34.900 DKK (ex. moms)

Memox Familiebehandleruddannelse er for dig, der er uddannet inden for det pædagogiske eller socialfaglige felt eller har erfaring med at arbejde med sårbare og udsatte børn, unge og familier. Du kan fx være lærer, mentor, pædagog, familiebehandler, socialrådgiver eller ansat på det pædagogiske felt.

Uddannelsens primære mål er at forberede dig til de praktiske udfordringer, konkrete sager og arbejdssituationer, som du møder i dit arbejde med udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Hør mere om mulighederne med Certificeret familiebehandler


Hvor

Ballerup og Århus

Varighed

11 måneder

Pris

29.714 DKK (Ex. moms)

Med ForandringsAkademiets familievejlederuddannelse vil du være i stand til at arbejde med udsatte borgere og familier i deres hjem. Du vil for eksempel blive i stand til at løse konflikter og være medskaber af forandringer i andre menneskers liv. Derfor er familievejlederuddannelsen henvendt til dig, der vil være med til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier.

På uddannelsen vil du blandt andet lære om indføring i og anvendelse af teorier og metoder i systematisk løsningsfokuseret korttidsterapi og relationsorienteret samtalepraksis, du vil få indsigt i egne og værdier og holdninger og du vil opnå færdigheder i at facilitere samtaler med børn, unge, familier og professionelle samarbejdspartnere, som familien er i kontakt med. Det er en forudsætning for optag på uddannelsen, at du har en socialfaglig baggrund og kender til børns udvikling.

Hør mere om mulighederne med Familievejleder


Hvor

Hos udbyder

Varighed

30 dage

Pris

Fra 5.760 DKK (Ex. moms)

På kurset Grundlæggende Vagt får du en bred introduktion til vagtområdet. Kurset kan føre til beskæftigelse som dørmand (efter et specialkursus), ronderende vagt, alarmpatrulje, værditransportør, butikskontrollant, servicevagt eller personbeskyttelse.

Når du har bestået certifikatprøven, kan du udføre almindeligt forekommende vagtopgaver på en faglig og sikkerhedsmæssig korrekt måde med baggrund i gældende lovgivning.

Hør mere om mulighederne med Grundlæggende Vagt


Hvor

Online

Varighed

3 timer

Pris

295 DKK (Ex. moms)

Med dette kursus kan du få dit hygiejnebevis online på din tablet, computer eller mobil, og printe det efter bare 3 timer. Kurset er opdateret med de seneste regler og lovgivning på området. Dette kursus er opbygget i kapitler med tekst, speak og video, som lærer dig gode hygiejniske arbejdsgange i køkkenet.

Kurset er for dig der, der foretager opvarmning eller tilberedning af kødretter, brød, pizza, sandwich eller som forarbejder andre såkaldte fødevarer. Kurset henvender sig således til personer der skal arbejde i køkken, kantine, restaurant, grillbar, café, pizzeria, burgerbar, tankstation, isbar eller lignende.

Hør mere om mulighederne med Hygiejnekursus


Drømmer du om nye kompetencer?

Måske venter dit kommende kursus eller efteruddannelse lige rundt om hjørnet.

Søg efter dit kommende kursus her

Senest opdateret: 21 nov 2022
Michelle Hjorth
Digital Content Editor

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-02-2023

Læring stopper ikke, fordi kurset gør

En anerkendt teori går på, at op imod 80 % af læring sker før og efter et kursus, og cirka 20 % på selve kurset. Vi har snakket med Morten Baron, som er salgsdirektør hos 4D Konsulenterne om, hvordan både branchen og tilgangene til læring har ændret sig gennem årene.

Læs mere
Sidst opdateret 11-07-2022

Få foden inden for i transportbranchen

Vil du gerne ind i transportbranchen, men usikker på hvordan? Eller leder du efter nye udfordringer på hjul? Så læs vores guide og bliv klogere på mulighederne for at komme ind - eller videre - i transportbranchen. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-08-2022

Hvad er dine muligheder og rettigheder?

Når du modtager kontant- eller uddannelseshjælp, har du mulighed for at opkvalificere dig, så du er bedre rustet til at komme i job eller starte på en ordinær uddannelse på almindelige vilkår*. Guiden giver vi dig et grundigt overblik over de forskellige uddannelser og kurser.

Læs mere
Sidst opdateret 08-11-2022

4 bud på gode kurser inden for motivation

Vil du gerne øge din egen motivation og dine medarbejderes, men synes du samtidig, at valget af uddannelse er uoverskueligt? Denne guide kommer med 4 bud på gode motivations-uddannelser, der afdækker forskellige motivationsbehov.

Læs mere