Økonomi og regnskab | AMU kurser

Leder du efter kurser i regnskab og økonomi? Opdag de mange fordele, der er, ved at tage et AMU kursus i Økonomi og regnskab. Læs mere her.

Opkvalificering og kompetenceudvikling får en større og større betydning, og er efterhånden en nødvendighed for at følge med og trives på arbejdsmarkedet. Dette gælder for alle fagområder, herunder også økonomi og regnskab, hvor viden og færdigheder er afgørende. En populær vej til at erhverve sig disse kompetencer er gennem AMU kurser.


Der findes nemlig en bred vifte af AMU kurser inden for området, der henvender sig til dig, der er erfaren, såvel som dig, der trænger til grundlæggende viden inden for økonomi og regnskab. Med AMU kurser i regnskab og økonomi får du som medarbejder en god mulighed for at opgradere og forbedre dine kompetencer inden for dit givne fagområde.

AMU: Din vej til kompetenceudvikling og karriereforbedring

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelse. AMU har til formål at understøtte, at ufaglærte og faglærte får mulighed for at udvikle deres faglige kompetencer, så de kan følge med kravene på arbejdsmarkedet. Arbejdsmarkedsuddannelser er erhvervsrettede, og altid vinklet mod arbejdsmarkedet. Du er dermed sikret praktiske kvalifikationer og kompetencer, der kan anvendes i dine daglige arbejdsopgaver med det samme.

En klar fordel ved AMU er desuden, at der er tale om uddannelser med en forholdsvis kort varighed, der er målrettet specifikke brancher og jobfunktioner. Du kan vælge at tage enkeltstående kurser, eller du kan vælge at sammensætte flere kurser til et samlet forløb. Det kan for eksempel være en mulighed, hvis der er flere kurser inden for dit fagområde som du finder interessante og relevante for netop din stilling, eller det du gerne vil beskæftige dig med i fremtiden.

Find AMU kurser i regnskab og økonomi her

AMU kurser i økonomi og regnskab

Som nævnt tidligere findes der en bred vifte af AMU kurser i regnskab og økonomi, der matcher netop dit udgangspunkt og din erfaring. Herunder ser du eksempler på nogle af dine muligheder for at tage et AMU kursus inden for fagområdet.

  • Grundlæggende regnskab: Med dette pakkeforløb får du et solidt kendskab til grundlæggende regnskab. Dette omfatter alt fra placering af resultat- og balancekonti til udarbejdelse og afstemning af lønsedler og meget mere. Kursuspakken er en sammensætning af forskellige AMU kurser, og har en varighed af 30 dage/6 uger.

  • Præsentation af tal i regneark: Efter kurset kan deltageren udvælge relevante data til præsentation. Afhængig af opgavens karakter kan deltageren anvende en hensigtsmæssig grafisk fremstilling fx i forbindelse med præsentation af budgetter, regnskaber og salg. Kurset har en varighed af en dag.

  • Årsafslutning af bogholderiet: Kurset er til deltagere, der medvirker til årsafslutning af virksomhedens bogholderi. Deltageren kan efterfølgende foretage nødvendige efterposteringer, samt selvstændigt foretage enkle regnskabsopstillinger. Dette AMU kursus har en varighed af to dage.

Ovenstående er som nævnt blot et udpluk af dine muligheder for at tage et AMU kursus inden for økonomi og regnskab. Den brede vifte af muligheder gør nemlig, at det helt sikkert også findes et AMU forløb, der passer til netop din situation.

Fordele ved AMU kurser i regnskab og økonomi

Uanset hvilket AMU kursus du vælger, vil du opleve et væld af fordele. Som vi allerede har været inde på, er undervisningen på et AMU kursus tilrettelagt med et praktisk fokus, hvorfor du får ny og opdateret viden, der kan anvendes med det samme. Dette er dog ikke den eneste fordel, der er ved at AMU kursus.

Du vil selvfølgelig få opdateret din viden, og du får tilbudt muligheden for at holde dig ajour med de seneste udviklinger inden for området, hvilket er afgørende for at udføre opgaver korrekt og effektivt. Med denne opdaterede viden får du også styrket dit CV. Certifikater og kurser viser nemlig potentielle arbejdsgivere, at du har investeret i din uddannelse og er klar til at arbejde inden for feltet. Dine nye færdigheder og certifikater kan også resultere i bedre karriereudsigter, da du netop sørger for at holde din viden opdateret, og du sørger for at dit CV kan skille sig ud. AMU er dermed kurset, der bliver ved med at give.

Leder du efter kurser i regnskab og økonomi?

Oplev selv de mange fordele ved at tage et AMU kursus inden for fagområdet

Find dit AMU kursus i økonomi og regnskab her

Få et overblik over dine muligheder for AMU kurser | Se AMU i Handel, administration, kommunikation og ledelse

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer