Viser 1-20 af 73
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 73
1
2
3
4

Hvad er et AMU kursus?

AMU kursus - din vej til kompetenceudvikling

Har du et ønske om at videreuddanne dig, vil dette typisk ske med et kursus inden for arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) - dette uanset om du er faglært eller ufaglært. AMU er en del af videre- og efteruddannelserne (VEU).

AMU er kortvarende kompetencegivende kurser, som kan tages enkeltvis eller stykkes sammen efter behov. Der findes en lang række muligheder, når du leder efter et AMU kursus. Fælles for alle AMU kurser er, at de giver dig anerkendte kompetencer rettet mod erhvervslivet.

Tip: Se 10 grunde til at tage et AMU kursus

AMU kursus i økonomi og handel

Når det kommer til AMU kurser inden for økonomi og handel er der rigtig mange muligheder, og AMU kurserne findes på mange forskellige niveauer. Mange af kurserne kan også tages online, hvis du har brug for den form for fleksibilitet. 

Blandt vores AMU kurser i økonomi og handel finder du blandt andet:

  • Økonomi og forretningsforståelse for ledere
  • Økonomisk risikovurdering
  • Faglig regning og matematik
  • Introduktion til regnskab og bogføring
  • Anvendelse af regneark til enkle beregninger

Så som du måske kan fornemme er dine muligheder bestemt ikke begrænsede, og der er kurser inden for alt som for eksempel bogholderi, regnskab, løn og personale, økonomi og meget mere. Som nævnt også på forskellige niveauer, så uanset om du er nybegynder eller en habil medarbejder, der blot trænger til lidt opkvalificering, vil du finde et AMU kursus, der passer til dig og dine behov.

Regnskab og økonomi

Med et AMU kursus i regnskab og økonomi kan du for eksempel lære at lægge og analysere et budget og få styr på de økonomiske begreber. Du kan også opkvalificere dig i matematik eller statistik. Mulighederne er mange, og AMU kurser i økonomi og handel findes på mange forskellige niveauer. 

Bevis for dit AMU kursus - dine kompetencer dokumenteres

Når du afsluttet dit AMU kursus i økonomi og handel, modtager du et kursusbevis, som følger dig i din videre karriere. Kursusbeviset skal betragtes som et eksamensbevis og er din dokumentation på, at du nu besidder og mestrer de kompetencer, som det pågældende kursus har tilbudt. 

Hvad kan jeg så med et AMU kursus?

Med et AMU kursus kan du enten tilegne dig ny viden, eller sikre en opkvalificering af eksisterende kompetencer. Afhængigt af stilling og branche, kan det være afgørende, at du har stærke kompetencer og opdateret viden. Netop dette kan et AMU kursus sikre dig. Ydermere kan et AMU kursus potentielt gøre dig i stand til at varetage nye arbejdsopgaver.

Hvor lang tid tager et AMU kursus?

Varigheden af et AMU kursus kan variere, men typisk varer et AMU kursus oftest 1- eller 2-dage. Disse kan dog i nogle tilfælde slås sammen til et længere forløb. 

Hvad koster et AMU kursus?

Fordelen ved AMU kurser er at de er billige, da de delvist er finansieret af staten. Prisen for dit AMU kursus afhænger dog også af din situation og dit uddannelsesniveau. 

Er du ufaglært eller faglært, koster det normalt mellem 126 og 190 kr. pr. dag at deltage i AMU-kurser. Derudover kan der være et tillæg på op til 700 kroner pr. uge.

På nogen uddannelses-områder er der som regel ingen deltagerbetaling. Er du ledig og tager en jobrettet uddannelse, kan AMU kurset også være gratis for dig. 

De overordnede adgangskrav til et AMU kursus er enten bopæl eller arbejde i Danmark. Det kan du læse mere om her

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen