VVS'er | AMU kurser

Som VVS'er er det afgørende, at man forbliver konkurrencedygtig i branchen: at man følger med udviklingen og holder sig ajour med den nyeste viden inden for fagområdet. Ønsker du at styrke dine VVS-kompetencer? Opdag dine muligheder med AMU her.

Udvid dine VVS-færdigheder med AMU kurser

Som VVS'er er det afgørende, at man forbliver konkurrencedygtig i branchen: at man følger med udviklingen og holder sig ajour med den nyeste viden inden for fagområdet. Heldigvis er der en værdifuld vej til fortsat faglig kompetenceudvikling - nemlig gennem arbejdsmarkedsuddannelser, som du måske også kender som AMU kurser.


Der venter nemlig forskellige spændende muligheder for VVS'ere inden for AMU, hvorfor det er en værdifuld vej til efter-og videreuddannelse, samtidig med at det er en mulighed for at specialisere sig. Med et AMU kursus om VVS'er er du desuden sikret praksisorienteret, relevant og brugbar viden, der er tilpasset branchen.

Udvid dine VVS kompetencer med et AMU kursus

Ligesom så mange andre brancher, er VVS branchen i konstant udvikling blandt andet med indførelsen af nye teknologier, energieffektive løsninger og skærpede miljøstandarder. Det er derfor essentielt, at du som VVS'er formår at forny og styrke dine kompetencer, så du er i stand til at imødekomme branchens forventninger og krav. Her kan AMU være et oplagt valg, da du her opnår praksisnær læring på relativt kort tid og til en forholdsvis lav pris.

AMU kurser er nemlig designet til at være praksisorienterede og fokuserer på de specifikke færdigheder, du som VVS'er har brug for i dit daglige arbejde. Du kan dermed anvende din nye viden direkte i praksis, og hverken du ellers din arbejdsgiver skal dermed gå og vente i en rum tid, før I ser udbyttet af, at du har været afsted på et AMU kursus.

Find dit VVS AMU kursus her

Opdag de mange muligheder med AMU kurser

Med AMU får du som sagt gode muligheder for efter- og videreuddannelse som VVS'er, og som nævnt er der også forskellige muligheder for at specialisere dig, hvis det er det, du ønsker. Dine muligheder omfatter blandt andet:

  • Fjernvarmeanlæg: Efter endt kursus vil du som deltager kunne udføre hovedeftersyn og service på et fjernvarmesystem i mindre ejendomme. Uddannelsen retter sig mod personer med en vvs-energi-uddannelse/blikkenslageruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer på energiområdet.

  • Kloak: Her har du mulighed for at tage Kloakmesteruddannelsen, hvor du blandt andet lærer at udføre kloakering efter gældende lovgivning. Uddannelsen er til dig, der er faglært eller ufaglært bygge- og anlægsarbejder, der har gennemført rørlæggeruddannelsen. Den er også for dig, der er VVS-installatør, bygningskonstruktør, bygningsingeniør.

Dette er blot nogle af de muligheder, du har for AMU kurser som VVS'er.

Styrk dine VVS kompetencer

Du kan måske fornemme, at der er flere gode grunde til, at du som VVS'er bør overveje et AMU kursus. Kurserne tilbyder en praktisk og specialiseret tilgang til efter- og videreuddannelse, hvor både du og din arbejdsgiver kan se udbyttet fra dag et. Samtidig er det en oplagt mulighed for at udvide dit faglige netværk, og møde andre fagfolk inden for dit område.

Uanset om du er erfaren eller nyuddannet VVS'er, kan AMU kurser være nøglen, der åbner op for nye karrieremuligheder i VVS-branchen. Så tag det første skridt mod din fremtid i dag og udforsk de spændende muligheder, AMU kurser har at tilbyde!

Klik her og find dit AMU kursus som VVS'er

Få et overblik over dine muligheder for AMU kurser | Se flere AMU kurser i Tekniske installationer, El, VVS og energi

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer