Digital handel | AMU kurser

Ifølge Danmarks Statistik var det intet mindre end 78% af befolkningen, der handlede online i 2022. Derfor er det også afgørende, at man som virksomhed har medarbejdere, der har kompetencerne og den nødvendige viden inden for digital handel. Du kan læse mere om dine muligheder for at tage AMU kurser inden for området her.

Find et AMU-kursus inden for digital handel

Ifølge Danmarks Statistik var det intet mindre end *78% af befolkningen, der handlede online i 2022. Med andre ord har digital handel revolutioneret måden, vi køber og sælger varer og tjenester på. Derfor er det også afgørende, at man som virksomhed har medarbejdere, der har kompetencerne og den nødvendige viden til at følge med de seneste digitale trends og strategier. Her kan arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) komme ind i billedet.


Der findes nemlig en række forskellige AMU kurser inden for digital handel. Kurserne er designet til, at du kan opnå eller udbygge dine kompetencer inden for digital handel. Du finder blandt andet kurser inden for området, der forbedrer din viden og dine kompetencer inden for søgemaskineoptimering, anvendelse af sociale medier, digitalt salg, e-handel og meget mere.

Start din opkvalificering med AMU kurser inden for digital handel

Der findes derfor gode muligheder for at finde et AMU kursus inden for området, uanset hvilke kompetencer, du ønsker at finjustere. Mulighederne gælder både for dig, der allerede har erfaring, men har brug for opkvalificering på visse områder inden for digital handel, mens der også er gode muligheder for dig, der ikke har kendskab til området, og derfor har brug for et AMU kursus, der giver dig den grundlæggende viden inden for de forskellige aspekter af digital handel.

Med et AMU kursus får du nemlig dybdegående viden, der giver dig praktiske færdigheder inden for det emne, du har brug for. En anden mulighed er som sagt, at du kan få opdateret din viden inden for området, så du kan forblive konkurrencedygtig i branchen. Endvidere kan et AMU kursus medvirke til karriereudvikling, da du opnår attraktive og efterspurgte færdigheder, der kan anvendes i praksis allerede fra første dag. Alt dette kan du opnå inden for kort tid. AMU er nemlig korterevarende kurser, der kan tage alt fra en enkelt eller få dage og op til mellem cirka en måned og seks uger.

Find dit kommende AMU kursus her

AMU-kurser inden for Digital Handel

Da digital handel er blevet en naturlig del af måden vi handler, og at fire ud fem danskere handlere online, er kompetencer inden for e-handel og digital markedsføring også i høj kurs. Herunder får du et overblik over nogle af de AMU kurser, der findes inden for området digital handel.

Online kundeservice og -rådgivning: Efter uddannelsen kan deltageren servicere, rådgive og kommunikere med kunder og samarbejdspartnere på online fora såsom blogs og e-nyhedsbreve og derved øge kendskabet til og tilfredsheden med virksomhedens produkter og services. Samtidig vil efter denne uddannelse være i stand til at vurdere, hvornår en personlig face-to-face rådgivning med fordel kan benyttes.

Søgemaskineoptimering af digital kommunikation: Kurset sigter mod at ruste deltageren til at kunne forestå arbejdet i forbindelse med søgemaskineoptimering af mindre webløsninger. Du vil som deltager opnå viden om forskellene i funktionaliteten mellem søgerobotter og -kataloger. Derudover vil du som deltager få kenskab til de tekniske virkemidler, som kan anvendes i søgemaskinearbejdet, samt begreber som "linkpopularitet" og "pagerank".

Sociale medier som kommunikationskanal i detail: Efter uddannelsen kan deltageren vurdere relevansen i anvendelsen af sociale medier i detailhandlen. Deltageren kan bruge sociale medier til at udveksle informationer, nyheder og dele viden imellem medarbejderne og kunderne. 

Ovenstående er blot et udpluk af dine muligheder for en Digital handel uddannelse via et AMU forløb. Der findes som sagt et væld af forskellige muligheder, og der findes dermed også et AMU kursus derude, der passer til dine interesser. 

Hvorfor vælge et AMU kursus inden for digital handel?

Som nævnt tidligere findes der en bred vifte af AMU-kurser inden for digital handel, der hver især tilbyder omfattende og dybdegående viden inden for det respektive emne. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren professionel, er der kurser, der passer til dine interesser, dit niveau og dine mål. Sørg for at tjekke med din lokale AMU-udbyder for at se, hvilke kurser der tilbydes i dit område og tilmeld dig for at forbedre dine færdigheder inden for digital handel.

Husk, at digital handel er en dynamisk branche, og det er vigtigt at holde sig opdateret. Dette kan du opnå med de rette AMU kurser, hvilket kan styrke din fremtidige karriere inden for digital handel og potentielt forbedre dine jobmuligheder.

*Kilde: dst.dk

Er et AMU kursus det rette for dig?

Udvid dine færdigheder og opnå ny viden inden for digital handel

Find dit AMU kursus her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer