Emotionsfokuseret Terapi

Vinther og Mosgaard, i København
Længde
5 dage
Pris
12.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
5 dage
Pris
12.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Vinther og Mosgaard?

Kurser for professionelle i hjælpeprofessionerne

Engagerende kurser med aktivitet og diskussion

Aktuelle og førende undervisere

Kursusbeskrivelse

Emotionsfokuseret Terapi

Stift bekendtskab med den emotionsfokuserede terapi – EFT – og bliv trænet i, hvordan du kan benytte forståelser og greb, denne terapeutiske tilgang tilbyder.

Kurset er særligt rettet mod psykologer undervejs i specialistuddannelsen og er skræddersyet som ”anden retning” end ens primære. Kurset er således godkendt med 30 timer til både specialistuddannelsen i psykoterapi med voksne og til specialistuddannelsen i sundhedspsykologi for voksne.

Kurset er også godkendt af The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT). Kurset svarer desuden til den første grundlæggende træning i EFT (Externship) med en ekstra dag – og du vil derfor efterfølgende kunne deltage i Advanced Core Skills Training og en eventuel certificering indenfor EFT.

De fem dage er baseret på Sue Johnsons model for emotionsfokuseret terapi og deltagerne vil i løbet af de fem dage få en grundig introduktion til EFT-modellen, de enkelte faser, trin og interventioner, så man efterfølgende kan anvende det i sit arbejde med individuelle, par og familier.

Om Vinther og Mosgaard

Vinther og Mosgaard tilbyder kurser af høj kvalitet til professionelle, som arbejder med terapi, organisationer og andre tilsvarende fagområder. Fælles for alle kurser er interessen i kurser, som ikke blot ligner alle andre, men som har relevans, engagerer kursisten og er kritiske overfor mere traditionelle tilgange. Fælles er også ønsket om at din oplevelse som deltager fra start til slut bliver så gnidningsfri som muligt. Vinther og Mosgaard opstod altså ud fra ønsket om at skabe kurser, som var mere inspiration end pligt, mere deltagelse end forelæsning, mere alternative end traditionelle, mere brugbare end hurtigt glemt.

Pris

Prisen for kurset er kr.12.500,00 ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Emotionsfokuseret Terapi
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Vinther og Mosgaard
Adolphsvej 43 B
2820

Vinther og Mosgaard

Vinther og Mosgaard Kurser er startet af Bruno Vinther og Jacob Mosgaard, der begge er psykologer og har stor lyst til at udfordre det eksisterende udbud af kurser for psykologer. Vi ønskede at skabe kurser særligt gældende til specialistuddannelserne, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret