Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Axxon Next videomanagement – Basic

Solar school
1 dag
Åben uddannelse
Brøndby, Vejen
Startdato: 23-04-2020 - Brøndby
2.195 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Axxon Next videomanagement – Basic

Axxon NEXT videomanagement er et af markedet mest avancerede systemer. Det mestrer både de funktioner vi ønsker os, for at udnytte det fulde potentiale af nutidens overvågningsinstallationer, samt tilbyder en grafiskvisning som er helt unik i forhold til lignede systemer i markedet. Selvom Axxon NEXT er et avanceret system, har de udviklet et brugerinterface, der gør det nemt og overskueligt at programmere og indstille systemet i forhold til slutbrugerens behov.

Dit udbytte af kurset


Efter kurset vil duvære i stand til at projektere og idriftsætte en standard overvågningsløsning med afsæt i Axxon Next videomanagementsystem.

Du får en demolicens, Axxon Pro, med mulighed for 10 kameratilslutninger. Licensen er gyldig i 60 dage efter aktivering og kan herefter opgraderes til en almindelig licens.

Inhold på kurset


På kurset vil vi behandle følgende emner: 

  • Gennemgang af funktioner og moduler i Axxon Next
  • Arkitektur og design af Axxon Next overvåningsløsning
  • Installation og programmering af software på PC
  • Integration af kameraer
  • Basale indstillinger – windows/server setup, optagelser, motion, crossline

Vi gennemgår arkitekturen og hele filosofien bag Axxon NEXT software, og bruger det som afsæt til at igangsætte en installation af softwarepakken helt fra bunden. Igennem installationsproceduren får du indsigt i grundindstillinger og serveropsætning, og afprøver forskellige kameraopsætninger som f.eks. motion detection og simpel crossline detektering. Afslutningsvis bruger vi tid på søgning af optagelser og eksport af disse til digitale medier.

Bemærkninger

Der skal medbringes egen pc med Windows 7 eller 10 installeret (anbefales) Internet Explore og firefox samt administratorrettigheder til at installere programmer – husk oplader!

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til tekniker og systemintegrator, som har et behov for at kunne projektere og idriftsætte Axxon Next overvågningsløsninger. Kurset er designet til at skabe kendskab til hvordan man designer og programmerer systemet. 

Vi forventer at deltagerne har et grundlæggende kendskab til programmering og installation af standard overvågningsprodukter. Derudover forventes at kursisten har basale netværkskompetencer, ellers kan vi anbefale at du deltager i voresTCP/IP Basic kursus.

Om udbyderen

Solar school

Solar school - vi hjælper virksomheder med at realisere deres fulde potentiale!

Solar School blev etableret i 2002 med en klar mission: at hjælpe virksomheder med at realisere deres fulde potentiale – ved hjælp af eksisterende ressourcer. Solar Skolen er en del af Solar. Vi tilbyder kurser og uddannelser inden for dit...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Solar school

Industrivej vest 43
6000 vejen

Mobil 76 52 74 48


Få information

Udfyld formularen for mere information om Axxon Next videomanagement – Basic

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: