Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Deltid
Åben uddannelse
København, Århus
Startdato: 17-04-2020 - Århus
25.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Specialist uddannelse i didaktisk sexologi og kommunikation

Bliv specialist i didaktisk sexologi 

Er du allerede sexolog eller parterapeut, eller har du måske en anden relevant faglig baggrund som fx psykolog eller psykoterapeut? Og savner du redskaber inden for formidling og kommunikation til at håndtere berøringsangst over for seksuelle problematikker såvel som tabuer og følelsesmæssigt svære emner? Med specialistuddannelsen i didaktisk sexologi lærer du at kommunikere og formidle din viden til større grupper.

Lær at formidle sexologi til faggrupper med et professionelt informationsbehov

Sexologi er i dag et anerkendt fagområde. Netop derfor er der stigende efterspørgsel på sexologer, der er i stand til at hjælpe faggrupper med et professionelt informationsbehov for viden om sexologi. Det kan fx være:

  • Til pædagoger og lærere på seminarer og i folkeskolen
  • Til sundhedsprofessionelle som jordemødre, læger og fysioterapeuter
  • Til plejepersonale på plejehjem, i hjemmeplejen og på bosteder 

Når du har afsluttet din uddannelse med en eksamen og certificering i didaktisk sexologi og kommunikation efter et halvt år, har du mulighed for at blive en del af Sexologiskolens formidler- og undervisernetværk.

Det kan du som specialist i didaktisk sexologi

Specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation ruster dig til at hjælpe tusinder af mennesker med at integrere seksualitet som en naturlig del af livet uanset alder, handicap eller andre faktorer. På uddannelsens moduler møder du en række dygtige undervisere, der alle har det til fælles, at de er specialuddannede inden for kommunikation med afsæt i det helhedssyn, der præger moderne sexologi.

Lyder det som noget for dig? Kontakt Sexologiskolen og hør mere om specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation.

Moduler i både København og Århus

Specialistuddannelsen i didaktisk sexologi lærer er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København.

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen.

Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i didaktisk sexologi og kommunikation er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Om udbyderen

Sexologiskolen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk Uddannelsens hjemmeside


Få information

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i didaktisk sexologi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: