Parterapeut uddannelsen

Sexologiskolen, i København (+8 lokationer)
Længde
13 moduler over 1 – 1 ½ år
Næste startdato
31 maj, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
13 moduler over 1 – 1 ½ år
Næste startdato
31 maj, 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

31 maj, 2024

  • Holdundervisning
  • Nuuk

31 maj, 2024

  • Holdundervisning
  • Torshavn

23 maj, 2025

  • Holdundervisning
  • Los Angeles

Kursusbeskrivelse

Parterapeut uddannelse

Parterapeut uddannelse - tag parterapeut uddannelsen i København og Århus

Drømmer du om at blive selvstændig og arbejde som parterapeut? Leder du efter en professionel uddannelse, der klæder dig på til at arbejde med par, der har brug for værktøjer og støtte til at finde gnisten eller komme videre efter svigt eller svær sygdom?

Bliv certificeret parterapeut

Sexologiskolen tilbyder en certificeret parterapeut uddannelse, der består af 12 moduler på hver 3 dage, og du kan uddanne dig i parterapi i både Århus og København. Parterapeut uddannelsen tager 1 - 1 1/2 år, og du får personlig rådgivning af indehaver Yazmin Fox.

Uddannelse i parterapi - hjælp andre at finde balancen

Sexologiskolens parterapeutuddannelse tager udgangspunkt i forskellige faser i et parforhold:

  • De problemer der kan være i et parforhold i opstarten
  • De problemer der kan være i det lange parforhold, når 'gnisten' er forsvundet, vi oplever svigt eller utroskab

Du bliver undervist i parterapi af dygtige og relevante undervisere indenfor parterapien. 

Egenterapi under parterapeut uddannelsen

På uddannelsen arbejdes også med egne parforholdsforcer, ressourser og problematikker, både i løbet af uddannelsen på skolen i undervisningen og udenfor undervisningen. Det er vores oplevelse, at de bedste terapeuter, er dé, som også har arbejdet med egne mønstre. 

Derfor skal du, for at blive optaget på parterapeut uddannelsen, gennemgå 8 timers egenterapi m. partner el. individuelt, som skal foregå ved en terapeut udenfor skolen, efter eget valg, og som er godkendt af skolen. Vi anbefaler at lade egenterapien ligger i løbet af 1. halvdel af studiet.

Sådan foregår parterapeut uddannelsen

Undervisningen kører hele dage, hvoraf de fleste ligger kl. 9.00 - 16.00 el. 17.00. Nogle dage møder/ går vi lidt tidligere/ senere. Afhængig af underviseren og emnerne. Undervisningen rummer også egenterapi og supervision i grupper. For at kunne gå til eksamen skal du have et fremmøde på min 90% og have lavet og godkendt, de opgaver der er på uddannelsen. Vurderingen af om en elev kan gå til eksamen el. ej er dog i sidste instans en endelig vurdering der gøres og beslutning der tages, af skolens ledelse.

Kontakt Sexologiskolen allerede i dag og hør mere om vores uddannelser!

Mulighed for orlov og online undervisning

Sexologiskolen tilbyder også muligheden for at tage dele af uddannelsen online eller muligheden for at tage hele uddannelsen online. Herudover vil du også have mulighed for at tage orlov undervejs i uddannelsen, hvis du ønsker det.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen, der vurderes med bestået el. ikke bestået. Ved sygdom el. ikke bestået eksamen er det muligt at gå op til næstkommende eksamen på Sexologiskolen uden yderligere vederlag.

UCTA Pointsystemet

Alle Sexologiskolens 18 uddannelser er udregnet i forhold til UCTA, der gør det nemt for alle, at kalkulere og sammenligne uddannelser på tværs af private- og universitetsuddannelser, og UCTA Pointsystem er inspireret af og generelt set, ækvivalent og tilsvarende universiteternes pointudregning ECTS.

Pris

Tager du parterapeut uddannelsen alene er prisen: 74.400 kr. ekskl. moms.

Har du allerede taget sexolog uddannelsen er prisen: 63.000 kr. ekskl. moms.

Kombinér uddannelserne til parterapeut og sexolog

Sexologiskolen tilbyder både en parterapeut- og sexolog uddannelse, og du kan tage dem samtidigt. Du får en samlet pris for begge uddannelser på kr. 118.000. Normalpris kr. 131.000. Sexolog kr. 68.000 + Parterapeut kr. 63.000.

Sexologiskolen anbefaler, at du tager begge uddannelser, da det er vores oplevelse, at Jobtitlen “Sexolog & Parterapeut” er som venstre og højre ben. Den ene går ikke uden den anden.

Hver 3. af vores individuelle klienter har samtidig par issues, hvorfor partneren inviteres med til konsultation efter kort tid. Stort set hvert eneste par, som kommer i parterapi, har også problemer i deres sexliv, el. et blokeret sexliv, pga. den dårlige intime kommunikation. Derfor er det en rigtig god idé at have begge uddannelser.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Parterapeut uddannelsen
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret