Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Parterapeut uddannelsen

Sexologiskolen
Åben uddannelse
13 moduler over 1 – 1 ½ år
Engelsk
Deltid
Startdatoer
København
24-04-2020  
73.000 DKK
06-12-2021   (Engelsk)
83.000 DKK
Oslo
08-05-2020  
73.000 DKK
Århus
08-05-2020  
73.000 DKK

Kursusbeskrivelse

Parterapeut uddannelseParterapeut uddannelse - tag parterapeut uddannelsen i København og Århus

Drømmer du om at blive selvstændig og arbejde som parterapeut? Leder du efter en professionel uddannelse, der klæder dig på til at arbejde med par, der har brug for værktøjer og støtte til at finde gnisten eller komme videre efter svigt eller svær sygdom?

Bliv certificeret parterapeut

Sexologiskolen tilbyder en certificeret parterapeut uddannelse, der består af 12 moduler på hver 3 dage, og du kan uddanne dig i parterapi i både Århus og København. Parterapeut uddannelsen tager 1 - 1 1/2 år, og du får personlig rådgivning af indehaver Yazmin Fox.

Uddannelse i parterapi - hjælp andre at finde balancen

Sexologiskolens parterapeutuddannelse tager udgangspunkt i forskellige faser i et parforhold:

  • De problemer der kan være i et parforhold i opstarten
  • De problemer der kan være i det lange parforhold, når 'gnisten' er forsvundet, vi oplever svigt eller utroskab

Du bliver undervist i parterapi af dygtige og relevante undervisere indenfor parterapien. 

Egenterapi under parterapeut uddannelsen

På uddannelsen arbejdes også med egne parforholdsforcer, ressourser og problematikker, både i løbet af uddannelsen på skolen i undervisningen og udenfor undervisningen. Det er vores oplevelse, at de bedste terapeuter, er dé, som også har arbejdet med egne mønstre. 

Derfor skal du, for at blive optaget på parterapeut uddannelsen, gennemgå 8 timers egenterapi m. partner el. individuelt, som skal foregå ved en terapeut udenfor skolen, efter eget valg, og som er godkendt af skolen. Vi anbefaler at lade egenterapien ligger i løbet af 1. halvdel af studiet.

Sådan foregår parterapeut uddannelsen

Undervisningen kører hele dage, hvoraf de fleste ligger kl. 9.00 - 16.00 el. 17.00. Nogle dage møder/ går vi lidt tidligere/ senere. Afhængig af underviseren og emnerne. Undervisningen rummer også egenterapi og supervision i grupper. For at kunne gå til eksamen skal du have et fremmøde på min 90% og have lavet og godkendt, de opgaver der er på uddannelsen. Vurderingen af om en elev kan gå til eksamen el. ej er dog i sidste instans en endelig vurdering der gøres og beslutning der tages, af skolens ledelse.

Kontakt Sexologiskolen allerede i dag og hør mere om vores uddannelser!

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen, der vurderes med bestået el. ikke bestået. Ved sygdom el. ikke bestået eksamen er det muligt at gå op til næstkommende eksamen på Sexologiskolen uden yderligere vederlag.

Pris

Tager du parterapeut uddannelsen alene er prisen: 74.400 kr. ekskl. moms.

Har du allerede taget sexolog uddannelsen er prisen: 63.000 kr. ekskl. moms.

Kombinér uddannelserne til parterapeut og sexolog

Sexologiskolen tilbyder både en parterapeut- og sexolog uddannelse, og du kan tage dem samtidigt. Du får en samlet pris for begge uddannelser på kr. 118.000. Normalpris kr. 131.000. Sexolog kr. 68.000 + Parterapeut kr. 63.000.

Sexologiskolen anbefaler, at du tager begge uddannelser, da det er vores oplevelse, at Jobtitlen “Sexolog & Parterapeut” er som venstre og højre ben. Den ene går ikke uden den anden.

Hver 3. af vores individuelle klienter har samtidig par issues, hvorfor partneren inviteres med til konsultation efter kort tid. Stort set hvert eneste par, som kommer i parterapi, har også problemer i deres sexliv, el. et blokeret sexliv, pga. den dårlige intime kommunikation. Derfor er det en rigtig god idé at have begge uddannelser.

Om udbyderen

Sexologiskolen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Parterapeut uddannelsen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: