Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kursus i hjertestarter

Safeday
3 - 4 timer
Heltid/deltid
Kursus
Landsdækkende
3.200 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Tag et firmakursus i hjertestarterRed liv med en hjertestarter til jeres virksomhed

Når et menneske falder om, er det hvert minut, der tæller. Med en hjertestarter i jeres virksomhed får I et effektivt redskab til at redde liv, hvis uheldet er ude. Hos Safeday kan I anskaffe en af markedets førende hjertestartere. Invester samtidig i et kursus i hjerterstarter for op til 16 medarbejdere.

Med en hjertestarter i virksomheden - og medarbejdere som ved, hvordan de bruger den - får I mulighed for at øge chancen for overlevelse markant, hvis en kollega falder om med hjertestop.

Hos Safeday kan din virksomhed investere i en kompakt og brugervenlig AED hjertestarter. For at give jer det fulde udbytte af investeringen, tilbyder vi et introduktionskursus i at betjene hjertestarteren. På den måde vil I fra første dag have op til 16 medarbejdere, der ved præcis, hvad de skal gøre, mens andre ringer efter hjælp.

Hjertestarter og førstehjælp er forskellen mellem liv og død

Vores kursus i hjertestarter tager blot tre til fire timer og afholdes i din virksomhed uanset, hvor i landet den er. Vil I forbedre jeres muligheder for at redde liv, kan I med fordel kombinere med et skræddersyet førstehjælpskursus.

Om udbyderen

Bag Safeday står Per Balle Kildelund. Med afsæt i mange års erfaring som blandt andet Indsatsleder Brand og uddannelseskoordinator samt instruktør i brandbekæmpelse, førstehjælp og røgdykning tilbyder han kompetent undervisning skræddersyet til din virksomhed.  Vælg mellem firmakurser i: Førstehjælp Elementer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kursus i hjertestarter
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Safeday

5800 Nyborg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kursus i hjertestarter

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer