Viser 1-20 af 61
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 61
1
2
3
4

GWO kursus - for dig der arbejder i vindmøllebranchen

Sikkerhed har højeste prioritet for de virksomheder, der findes inden for offshore samt vindmøllebranchen. For at møde de høje krav til et sikkert og skadefrit arbejdsmiljø, har organisationen Global Wind Organisation (GWO) udviklet en branchestandard for sikkerhedstræning, som du kan opnå gennem det rette GWO kursus. Standarden går under navnet Basic Safety Training og er udviklet for at opfylde internationale krav til sikkerhed i vindmølleindustrien.

Find det rette GWO kursus og få sikkerhedstræning

Kort om GWO

Global Wind Organisation er en non-profit organisation, der blev stiftet i 2014 af fagfolk i branchen samt interesse- og brancheorganisationen Vindmølleindustrien. Målet med GWO er at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø i vindmøllebranchen gennem fælles standarder i forhold til procedurer ved sikkerhed og ulykker.

GWO står i dag bag sikkerhedsstandarden, der skal møde efterspørgslen efter forsvarlig Basic Safety Training (BST). En udbyder af sikkerhedskurser skal leve op til GWOs standard og godkendes for at udbyde kurser, der medfører en GWO certificering. Den fælles standard på området skal sikre, at alle medarbejdere i vindmølle- og offshore branchen arbejder under de mest optimale sikkerheds- og sundhedsforhold.

Hvem bør deltage i Basic Safety Training?

Som udgangspunkt skal du deltage i et GWO kursus, hvis du i det daglige arbejder med vindmøller. Valg af netop det kursus, du har behov for afhænger af de specifikke opgaver, du har i din jobfunktion. Det er din arbejdsgivers ansvar, at sikre, at dig og dine kolleger alle sammen har den rette viden og de rette kompetencer til at udføre deres arbejde sikkert og forsvarligt. Med GWOs standard i Basic Safety Training er din virksomhed sikret, at alle medarbejdere til fulde lever op til samtlige krav.

Tip: Se en oversigt over alle sikkerhedskurser her

Hvorfor en GWO certificering?

Arbejder du i offshore eller vindmølleindustrien viser du med en GWO certificering, at du kender til den grundlæggende sikkerhed inden for dit arbejdsområde, både i forhold til forebyggelse og håndtering af uhensigtsmæssige arbejdssituationer. Du kan finde det GWO kursus, der passer til dig blandt de kursusudbydere, der er godkendte af Global Wind Organisation.

GWO kursus - Arbejd sikkert offshore og i vindmølle branchenMed et GWO kursus:

  • får du forståelse for de farer, der kan opstå i dit arbejde i vindmøllebranchen
  • reducerer du omkostninger ved ulykker og skader for virksomheden
  • lærer du at håndtere og reducere risici i forbindelse med dit arbejdsområde

På alle GWO-godkendte kurser gennemgår du det samme kursusindhold, uanset hvilken udbyder du vælger. Forskellene ligger i f.eks. kursusfaciliteter og opsætning af kurset, hvilket kan påvirke omkostninger og varighed af det enkelte GWO kursus. For specifik information om indhold, pris og varighed af de forskellige GWO kurser, anbefaler vi, at du tager kontakt til den kursusudbyder, der har de kurser, du søger.

Vælg det rette GWO kursus

Der findes en lang række sikkerhedskurser, der er godkendte jf. sikkerhedsstandarden fra GWO. Du kan læse mere om de enkelte kurser og sammenligne kurserne her på siden og dermed finde det, der passer til dine behov.

Kurser på markedet er f.eks:

  • GWO Fire Awareness
  • GWO First Aid
  • GWO Sea Survival
  • GWO Working at Heights
  • GWO Manual Handling

Det er muligt at tage hele GWO kurser, hvor du opnår en certificering samt opfriskningskurser, når det er tid til at forlænge din certificering. Læs mere om de mange sikkerhedskurser i vores offshore guide.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen