Viser 1-8 af 8
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-8 af 8

Tag et førstehjælpskursus!

Vær med til at redde liv med de kompetencer du får på et førstehjælpskursus!

Kunne du tænke dig at vide præcis, hvad du skal gøre, hvis en fra din familie, en kollega eller måske en helt fremmed pludselig falder om eller kommer til skade? Så skal du helt sikkert overveje at tage et førstehjælpskursus! 

Hvad lærer man på et førstehjælpskursus?

Som kursist på et førstehjælpskursus lærer du blandt andet, hvad du skal hvis du ser en tilskadekommen være bevidstløs. Derudover lærer du også at håndtere andre skrammer og skader som eksempelvis stik eller bid fra dyr og insekter, blødninger samt skader på hovedet, led, knogler m.m. 

førstehjælp

Hvorfor er førstehjælp vigtigt at kunne? 

At en tilskadekommen får førstehjælp de første kritiske minutter er med til at kunne sikre deres overlevelse. Der er årligt en del danskere, der falder om med hjertestop uden professionel hjælp tæt på, og chancen for at overleve et hjertestop falder med omkring 10% for hvert minut der går, hvorfor førstehjælp de første minutter er enormt vigtigt. 

Hvor lang tid er et førstehjælpsbevis gyldigt? 

Dit førstehjælpsbevis er gyldigt i to år, dog betyder dette ikke, at du ikke kan yde førstehjælp uden et bevis. Du må naturligvis altid hjælpe og yde førstehjælp, hvis der opstår en situation. Et førstehjælpsbevis er nødvendigt, hvis du eksempelvis er i gang med at tage kørekort, her skal du bruge et gyldigt førstehjælpsbevis. 

Hvilke slags førstehjælpskurser findes der? 

Der findes flere forskellige former for førstehjælpskurser, hvor du kan specialisere dig indenfor et bestemt område: 

  • Grundkursus i førstehjælp
  • Psykisk førstehjælp
  • Færdselsrelateret førstehjælp
  • Førstehjælp specielt til børn 
  • Førstehjælp i børnehøjde
  • Specialtilrettede førstehjælpskurser 

Hvad er psykisk førstehjælp?

Et kursus i psykisk førstehjælp er med til at øge din forståelse for psykiske sygdomme og kriser, og du lærer, hvordan du skal agere, hvis du står i en situation, hvor en person krise omhandlende noget psykisk. Du lærer at bevare overblikket i situationer og skabe ro overfor personen således de ved, at de ikke alene. Udover dette lærer du også at bemærke visse former for adfærd, og hvordan du takler det følelsesmæssige aspekt. 

Hvad er et hjertestarterkursus? 

En hjertestarter i din virksomhed kan redde liv! På kurset lærer du og dine medarbejdere, hvordan man bruger en hjertestarter, hvis en kollega skulle falde om. Kurset tager ikke mere end tre til fire timer og kan afholdes i din virksomhed. 

Hvor kan man tage et førstehjælpkursus? 

Du kan bestille et firmakursus i førstehjælp, hvor virksomheden kommer ud til jer og afholder kurset. Dette gør det både nemt og fleksibelt, og det kan planlægges alt efter jeres skemaer! 

Læs mere om de enkelte kurser ovenfor og bestil det kursus som passer bedst til dig og din virksomhed!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen