Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Førstehjælpskursus

Safeday
3 - 12 timer
Heltid/deltid
Kursus
Landsdækkende

Kursusbeskrivelse

Få et førstehjælpskursus skræddersyet til dine behov

Vil du lære førstehjælp, så du er forberedt på at træde til, hvis du pludselig står i en situation, der kræver din hjælp? Hos Safeday får du undervisning for livet. Du får et skræddersyet førstehjælpskursus med en erfaren underviser. Vælg et grundkursus i førstehjælp eller mellem førstehjælpskurser med et specifikt tema.

Vær forberedt - lær førstehjælpVær forberedt og forebyg det værste med et tilpasset kursus for dig og dine nære eller kollegaerne. Safeday tilbyder førstehjælpskurser i hele landet. Fælles for dem alle er, at du får den nødvendige viden og redskaberne til hjælpe dem, du holder af eller til at træde til, hvis en fremmed pludselig får brug for dig.

Vælg mellem førstehjælpskurser som fx:

  • Grundkursus i førstehjælp
  • Psykisk førstehjælp
  • Færdselsrelateret førstehjælp
  • Førstehjælp specielt til børn
  • Førstehjælp i børnehøjde
  • Specialtilrettede førstehjælpskurser

Fælles for alle kurser er, at de er af tre til tolv timers varighed. Vi kommer til dig uanset hvor i landet, du ønsker at afholde kurset. Vi kan også stille faciliteter til rådighed på Fyn.

Det lærer du på et førstehjælpskursus

Nogle af de skader, du lærer om på et kursus i førstehjælp er eksempelvis, hvad du skal gøre, hvis en tilskadekommen er bevidstløs. Det kan også være skader som bid og stik fra insekter, blødninger og skader på hoved, knogle og led samt meget andet, du kan være med til at behandle. I det hele taget giver kurset et godt grundlag for, at du er i stand til at handle, når uheldet er ude.

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at gøre en forskel, hvis uheldet er ude og for at forebygge det værste. Kontakt os og få et godt tilbud på et førstehjælpskursus skræddersyet til dine behov.

Om udbyderen

Bag Safeday står Per Balle Kildelund. Med afsæt i mange års erfaring som blandt andet Indsatsleder Brand og uddannelseskoordinator samt instruktør i brandbekæmpelse, førstehjælp og røgdykning tilbyder han kompetent undervisning skræddersyet til din virksomhed.  Vælg mellem firmakurser i: Førstehjælp Elementer...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Førstehjælpskursus
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Safeday

5800 Nyborg


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 4 evalueringer

Esben Pedertsen
Kurset var godt tilrettelagt, og underviseren var god til at forklare de forskellige ting og teknikker.
Mette U.
En venlig og meget behagelig instruktør. Rigtig stor faglig viden. Der var tid til spørgsmål, og til at vi selv fik lov til at afprøve vores nye viden. Vi fik desuden ekstra råd til god sikkerhed i hjemmet. Kan varmt anbefales.
Wendie
Per formidler stoffet på en virkelig god måde, og det skinner tydeligt igennem at Førstehjælp fylder en stor del af hans liv. Klar anbefaling her fra.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Førstehjælpskursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer