Styrk dine kompetencer inden for præsentationsteknik og stemmetræning

Det er Merete Nørgaard, som underviser på alle Living Voices kurser og workshops. Hun er professionel stemmetræner og har hjulpet en lang række ledere i det danske erhvervs- og kulturliv med at forbedre deres fremtoning.

Merete har en baggrund som skuespiller og en mastergrad i teater og stemmetræning. Hun er skolet af internationale stemmetrænere fra Milano, London og New York og har mere end 18 års erfaring med at styrke stemmen og dens særlige kvaliteter. 

Opnå autentisk lederskab og bliv en bedre formidler

Når du tager et kursus hos Living Voice, vil du opnå et bedre autentisk lederskab og blive en bedre formidler. Merete guider dig, så du lærer at holde flere pauser, så dit budskab bliver endnu stærkere. 

Ønsker du mere gennemslagskraft?

Merete hjælper dig med at finde din stemme og lære dig at brænde igennem, så dine budskaber går rent ind hos dine modtagere og dine historier og pointer bliver husket.

Vi arbejder konkret og fysisk med din stemme og skræller alt det væk, der ikke er dig – så du står skarpt og levende. Stemmearbejde er en kilde til visdom og selvindsigt, som arbejder sublimt sammen med en hvilken som helst anden udviklingsmetode, du bruger. 

Living Voice tilbyder følgende: 

  • Living Voice Leadership Extensive
  • Living Voice Leadership Intensive

Tør du gøre din stemme levende?

Tør du finde den ukendte plet i dig selv, som vækker din nervøsitet og gør din stemme levende? Så er du ikke bare en professionel, der har sagt det samme tusind gange før – men en professionel, der taler fra hjertet.

Selv om de røde pletter for længst er forsvundet, er nervøsitet stadig drivkraften i mit arbejde – eller som jeg udtrykker det: Er du aldrig nervøs, er det fordi, du har sat din stemme på autopilot.

Kontakt Merete og Living Voice allerede i dag og hør mere!


Vis alle uddannelser afholdt hos Living Voice

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
Individuel Executive Ledertræning Skodsborg 19.500 DKK
Personlig udvikling
Alle kan brænde igennem - kursus 2 dage Skodsborg
5,0 (4)
11.500 DKK
Living Voice Leadership Extensive Skodsborg
5,0 (2)
25.700 DKK
Præsentationsteknik
Living Voice Executive 1 dag Skodsborg

Kontakt mig

Kom I kontakt med Living Voice
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Living Voice

Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Telefon: 26155592
www.livingvoice.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Bent Walter Jensen Afdelingsformand og hovedbestyrelsesmedlem Lederne Lederne Sydøstjylland

Lederne Sydøstjylland vil gerne takke for et fantastisk levende arrangement for 40 ledere På 2 timer fik vore deltagere sat uopdagede sider af deres lederskab på prøve alle deltog aktivt I Meretes Professionelle og kyndige måde at træne vore stemmer, vi fik også set enkelte deltagere arbejde med Deres kropssprog og brug af hele deres stemmetr...

Vis alt
Leise Rikke Pedersen Chefrådgiver Danica Pension

Living Voice har givet mig udvikling af min stemme på en befriende tillidsfuld måde. Det har givet mig langt mere vidtrækkende resultater end jeg har forestillet mig. Som også kommer til udtryk iform af mod og glæde. Jeg kan varmt anbefale Meretes undervisning, hun har et særdeles vindende væsen, som på kort tid får alle på holdet til at bløde...

Vis alt
Kirsten Gelting, Fuldmægtig og Projektkoordinator

Jeg er dybt imponeret af Meretes professionalisme, autencitet og indfølingsevne” – vi fik hver især gennem arbejdet med stemmen og præsentationstekniske øvelser åbnet for muligheden for at komme ud over kanten, og i dialog med publikum på en ny måde. En meget stor oplevelse.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Living Voice

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Kundecase
Christian Have - Kreativ Direktør

Jeg oplevede Merete Nørgaard på Hald Hovedgaard på tre timer gøre en afgørende forskel for 30 danske skønlitterære forfattere.

Læs mere
Per Korup-Lauridsen - Afdelingsc...

Lige fra første ord satte Merete Nørgaard scenen og med stor indsigt og professionalisme hjalp hun os med at få øje på, hvordan vi hver især kan arbejde videre med vores eget stemmepotentiale. 

Læs mere
Anne Bach Waagstein - Presseansv...

Merete Nørgaards koncept Living Voice Leadership har været en kæmpe øjenåbner. Jeg vil anbefale Living Voice Leadership til alle.

Læs mere
Thomas Kenfelt - We Do Branding

På hvert modul har jeg følt mig mega udfordret, men hey, det er vel også der vi flytter os aller mest. Merete har i den grad, været med til at jeg har flyttet mig.

Læs mere