Kursus

Living Voice Leadership Extensive

Living Voice, i Skodsborg
Længde
5 moduler á 1 dag
Pris
25.700 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5 moduler á 1 dag
Pris
25.700 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Udnyt dit potentiale som menneske og leder

Modul program med performance- og stemmetræning. Living Voice Leadership er et træningsforløb fordelt på 5 moduler for ledere og formidlere, der vil brænde igennem.

Styrk dit autentiske udtryk med træning af stemme og kropssprog

Med professionel træning af stemme og kropssprog styrkes deltagernes autentiske udtryk. Og med virkemidler fra teatrets verden udvikles deltagernes evne til at indtage en scene. 

Deltagerne lærer at bruge kroppen og stemmen til at mestre og balancere spænding, forventning og eventuel nervøsitet, så der kan leveres en overbevisende og autentisk performance. Det uanset om det er at levere et oplæg for direktionen, til en større forsamling, deltage i et møde eller på elegant vis få markeret sit standpunkt i en diskussion.

Lær at lytte og improvisere

Forløbet er bygget op af 5 moduler og undervejs arbejder vi med med den enkeltes unikke stemme og historie for at styrke gennemslagskraft og lederskab med udgangspunkt i et autentisk jeg. 

Forløbet er designet, så deltagernes nye færdigheder trænes og forankres i praksis undervejs og støtter udviklingen af kreativitet og opfindsomhed, kunsten at improvisere og ikke mindst evnen til at lytte. Alt sammen med det formål at skabe værdifulde forandringer.

Det får du ud af Living Voice Leadership Extensive

  • Du styrker dine kommunikative evner og bliver en ekstraordinær, intuitiv taler

  • Du lærer at performe ud fra dit autentiske jeg - din indre og ydre stemme får samme retning

  • Dine bedste performanceværktøjer fremhæves

  • Du kan fremover indtage scenen som den, du er – uden forberedelse

  • Du får redskaberne til transformere dig selv og din omverden gennem din performance

  • Du lærer at elske din stemme og bruge den til din fordel

Modulerne kan også tages som intensivt forløb på 2 dage. Se mere under kurset "Alle kan brænde igennem". 

MODUL 1: VOICE – Retten til at være på

Et modul med grundlæggende stemmetræning. Vi træner stemmen, så den rodfæstes i kroppen, og deltagerne lærer at anvende stemmens fulde register og variere diktion, klang, hastighed og stemmestyrke efter forholdene. Der åbnes for stemmens uanede potentiale, og vi arbejder med teknikker til at udvikle stemmen. 

Vi opererer med 4 stemmekvaliteter: to maskuline og to feminine, som er repræsenteret i begge køn. 

Deltagernes personlige gennemslagskraft styrkes, så der er overensstemmelse mellem de ord og følelser, man vil udtrykke, og den lyd, der kommer ud af munden. Når de fire stemmekvaliteter integreres i kroppen og beherskes, ejes ”retten til at være på”. Hermed opnås autenticitet og naturlig autoritet.

MODUL 2: BODY – Kroppens sprog

Nonverbal kommunikation er essentiel, når et budskab skal formidles. Kroppens sprog fortæller en historie og er vores  ”anden stemme”. 

Her er fokus på, hvordan kropssprog kan gavne eller skade i arbejdet som leder. Gennem arbejde med kropssprog og stemme lærer deltagerne at maksimere eget og andres skabende potentiale, blandt andet ved at fremtræde scenevant og empatisk.

Deltagerne introduceres til ”The Silent Language of leaders” og til teknikker, der skaber en sikker personlig optræden, ligesom der undervises i at aflæse kroppens sprog og lytte empatisk med hele kroppen. 

På modulet lærer vi også at skabe tillid og troværdighed ved hjælp af kropssprog og at bruge kropsholdningen bevidst som statusmarkør. 

MODUL 3: BREATH – Brænd igennem med nærvær

På dette modul bygger vi videre på modul 1 og 2 og træner det dybe åndedræt og pausen i tale og præsentation. 

Arbejdet med pausen og åndedrættet er en del af teknikken til at indtage rummet som taler og til at lære at improvisere. Det overordnede mål er at øge nærværet som leder med; ’executive presence’. Den moderne leder skal gøre sig fortjent til sin legitimitet, og et autentisk nærvær som menneske af kød og blod er en af lederens fornemmeste kvaliteter.

Pausen er stemmens ekko og defineres her i modul 3 som evnen til at brænde igennem over for andre mennesker.

MODUL 4: STORY – Skab empati med din historie

Alle har en unik historie, en signaturhistorie, ligesom en underskrift eller stemme. Historien handler om dig selv og dine personlige oplevelser og måske allervigtigst: Hvorfor og hvordan du er er blevet den, du er i dag. 

Kunsten at kunne fortælle en historie er et stærkt værktøj til at synliggøre og fremhæve personens eller virksom-hedens professionelle DNA. Ved at bruge stemme, kropssprog og historie skabes en narrativ empati, der vil få tilhørerne til at lytte aktivt og leve sig ind i budskabet. En stærk personlig historie kan skabe en umiddelbar forbindelse til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

På dette modul arbejder vi med at formulere og præsentere den enkelte deltagers personlige historie. Et stærkt lederskab bygger på modet til at turde bruge sin unikke stemme, originalitet og individuelle historie. 

MODUL 5: PURPOSE – Sjælen skal med

På modul 5 stiller vi ind på deltagernes livsformål og implementerer de fire foregående modulers værktøjer. 

For at fremstå autentisk må man have sjælen med i sin formidling eller performance. Et forbillede for denne kontakt til sjælen er William Shakespeares dramatiske tekster, der i taler og replikker opsummerer essensen af en idé eller formidler store tanker om formål med styrke og effekt.

Ved at indøve forskellige tekster fra Shakespeare, der relaterer til ledelse, tvinger vi stemmen, kroppen, hjertet og intellektet til at arbejde sig ind i en strøm, der bliver til forvandlende tale, ’transformational speaking’.

Shakespeares tekster har i en årrække været brugt i ledelsesundervisning på engelske og amerikanske kurser og universiteter. ”Shakespeare in Business” giver deltagerne mulighed for gennem Shakespeares tekster at lære at finde essensen i deres tale og bruge den til at nå deres mål.

Living Voice Leadership Extensive består af:

  • 5 heldagsmoduler med oplæg og træning af din performance

  • Undervisningmateriale med bl.a. øvelsesvideo

Kurset afholdes på Kurhotel Skodsborg nord for København fra kl. 9.00-16.30 og består af 5 1-dags moduler. 

Kontakt Living Voice allerede i dag og hør mere om kurset!

Målgruppe

Topledere og mellemledere, HR-ansvarlige, projektledere, koordinatorer, HR-partnere, politikere, bestyrelsesformænd, foredragsholdere og andre, der ønsker at beherske evnen til at brænde igennem professionelt.

Pris

Pris for alle 5 moduler: kr. 25700,- ekskl. moms 

Kan betales i 4 rater à kr. 6.500,- ekskl. moms

Prisen dækker 5 moduler, video med øvelser, tekster og undervisningsmateriale. 

Forplejning på kurset: morgenmad, frokost, kaffe/te, kage, frugt og snacks.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Living Voice Leadership Extensive
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Peter Bo Jørgensen, Speciallæge
27 sep 2016
Meget brugbart

Meget brugbart og direkte anvendeligt både i daglig ledelse samt i performance og præsentationer.

5/5
Patrik Gustavsson, ARC
27 sep 2016
Merete Nørgaard er en skarp formidler

Living Voice Leadership forløbet har givet mig nogle stærke og konkrete redskaber til, hvordan jeg kan styrke min gennemslagskraft og autoritet igennem min stemme. Som afledt ef...

Vis alt
Living Voice
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Styrk dine kompetencer inden for præsentationsteknik og stemmetræning

Det er Merete Nørgaard, som underviser på alle Living Voices kurser og workshops. Hun er professionel stemmetræner og har hjulpet en lang række ledere i det danske erhvervs- og kulturliv med at forbedre deres fremtoning. Merete har en baggrund som skuespiller...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Thomas Kenfelt - We Do Branding

På hvert modul har jeg følt mig mega udfordret, men hey, det er vel også der vi flytter os aller mest. Merete har i den grad, været med til at jeg har flyttet mig.

Anne Bach Waagstein - Presseansvarlig, Kræftens Bekæmpelse

Merete Nørgaards koncept Living Voice Leadership har været en kæmpe øjenåbner. Jeg vil anbefale Living Voice Leadership til alle.

Sponsoreret