Access Facelift- certificeringskursus

Klinik for Selvhelbredelse, i Varde (+1 lokationer)
Længde
1 dag
Pris
2.280 - 2.880 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
1 dag
Pris
2.280 - 2.880 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Access Facelift - Naturlig Ansigtsløftning med Energi

Certificeringskursus

Drømmer du om at tilbyde dine klienter en unik behandling, der går ud over de konventionelle metoder? Ønsker du at hjælpe dem med at opleve en dyb forvandling i både krop og sind? Vores Access Facelift Certificeringskursus giver dig nøglen til en holistisk tilgang til skønhed og velvære.

🌟 Aldring: Mere end Udseendet: Hvad hvis vores tanker om alder og udseende har en indflydelse på, hvor ung eller gammel vi føler os? Access Facelift handler ikke kun om ansigtsløftning; det handler om at arbejde med energierne, der kan støtte os i at frigøre begrænsende overbevisninger omkring alder og ældning.

🌟 Naturlig Skønhed med Energi: Dette kursus introducerer dig til en metode, der giver dybdegående resultater uden invasive teknikker. Lær at bruge Access Facelift til at skabe en naturlig og ungdommelig udstråling hos dine klienter.

🌟 Hands-On Læring: Kurset inkluderer praktiske sessioner, hvor du giver og modtager Access Facelift behandlinger. Dette giver dig mulighed for at opleve teknikkerne på egen krop, og integrere dem i din praksis.

Skab en Forvandling i Mennesker og Tanker:

Ved at tilbyde Access Facelift til dine klienter kan du hjælpe dem med at forvandle både deres fysiske udseende og deres tanker om aldring. Vores uddannelse giver dig redskaberne til at skabe en dybtgående forandring i mennesker, både indvendigt og udvendigt.
Vidste du, at forskning viser, at dem der ser yngre ud faktisk ofte lever længere og har en bedre livskvalitet?

Investering i en unik behandlingsmetode:

Dette er ikke blot et kursus i ansigtsløftning; det er en rejse mod fornyet selvværd og skønhed. Grib muligheden for at tilføje en unik behandlingsform til din praksis og skab en dybtgående indflydelse på dine klienters liv.

Tag det første skridt mod en foryngende fremtid med Access Facelift.

Eksamen og diplom

Du modtager diplom på kursusdagen og bliver certificeret Access Facelift Practitioner.
Der er ikke eksamen.

Pris

Din investering: 3600 kr. Prisen er inkl. diplom og manual samt certificering. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Access Facelift- certificeringskursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Klinik for Selvhelbredelse
Amtmandsvej 2, 1. sal
4300 Holbæk

Klinik for Selvhelbredelse tilbyder skræddersyede workshops og kurser til virksomheder, der ønsker at styrke deres medarbejderes trivsel og produktivitet. Vi tilbyder: Access Bars certificeringskursus: Lær blide teknikker til stresslindring og skabelse af mentalt velvære, som kan bruges internt i virksomheden...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Marie

"Jeg kan ikke anbefale et facelift kursus nok, da det er en helt fantastisk behandling at lave, både i forhold til energier, men også i forhold til, hvilke resultater, man kan opnå"

Sponsoreret