Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Gaffeltruck Certifikatkursus B

EUC Lillebælt
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
7 dage
Deltid
Startdatoer
Fredericia
08-11-2021  
18-11-2021  
09-12-2021  

Kursusbeskrivelse

GaffeltruckTag et Gaffeltruck Certifikatkursus B

Bliv kvalificeret til at føre og betjene gaffeltruck samt selvkørende gaffelstablere. 7-dage dagsundervisning for kun 882 kroner.

Med et AMU-kursus i Gaffeltruck Certifikatkursus B kan du føre og betjene forskellige typer gaffeltrucks både eldrevne og gas-/dieseldrevne. Du får kompetencer i at styre selvkørende gaffelstabler, med forskellig opbygning og udstyr efter gældende sikkerhedsbestemmelser ved transport af varierede godstyper på eksempelvis ramper, i reolgange, snævre rum og lagerhaller i overensstemmelse med færdselslovens krav.

Dit udbytte af kurset

  • Foretage korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskelligt gods i forskellige højder i forskellige reoltyper i container og på lad, samt udføre blokstabling, herunder vælge egnet løfteudstyr og lastbærer.
  • Udføre de eftersyn, som gaffeltruckføreren er ansvarlig for, og har viden om hvor ofte gaffeltrucken skal efterses og vedligeholdes.
  • Anvende leverandørens brugsanvisning i det daglige arbejde med gaffeltruck i forhold til at opnå det nødvendige kendskab til den/de konkrete maskine(r), der anvendes.
  • Anvende sin viden om risici forbundet med at arbejde med gaffeltrucks og gaffelstablere, herunder gaffeltruckens/gaffelstablerens opbygning og sikkerhedsanordninger samt den beregnede anvendelse og anvendelsesbegrænsninger af de forskellige trucktyper.
  • Aflæse forskellige typer belastningsdiagrammer på en sikker og forsvarlig måde, herunder vurdere byrdens vægt og tyngdepunktets placering samt vide om byrden ligger stabilt, inden der løftes.
  • Arbejde aktivt med eget arbejdsmiljø/ergonomi, elementær brandbekæmpelse og førstehjælp i forbindelse med at føre og betjene gaffeltrucks og gaffelstablere.

Uddannelsen indeholder de emner, der er nødvendige for, at deltagerne kan tilegne sig de kvalifikationer, som kræves i Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser (BEK 1346 af 29/11/2017) for at føre og betjene gaffeltrucks og gaffelstablere. 

Du kan tage kurset som dagskursus eller som aftenkursus. 

Målgruppe

Deltagerne i AMU-kurset i Gaffeltruck Certifikatkursus B skal være fyldt 18 år og kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort). Du kan forstå og tale dansk på et rimeligt niveau.

Eksamen og diplom

AMU-kurset i Gaffeltruck Certifikatkursus B omfatter certifikatprøven, der aflægges i henhold nævnte bekendtgørelse som fastlagt i censorvejledningen for denne certifikattype.

Pris

Prisen for AMU-kurset Gaffeltruck Certifikatkursus B er 882 kroner for deltagere og 5989,95 kroner for ledige.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Gaffeltruck Certifikatkursus B
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om Gaffeltruck Certifikatkursus B

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.