AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Ingen anmeldelser

Gaffeltruck certifikatkursus B

U/NORD, i Hillerød
Længde
7 dage
Pris
896 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
7 dage
Pris
896 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Gaffeltruck

Gaffeltruck certifikatkursus B

Tag et truck certifikat på kun 7 dage! Med et truckcertifikat i hånden åbner du op for en række spændende jobmuligheder og bliver en eftertragtet arbejdskraft i transportbranchen.


Undervisningen er en god blanding af praktiske øvelser og klasseundervisning. Du kan bl.a. se frem til at lære at føre og betjene gaffeltrucks og selvkørende gaffelstablere, og hvordan du foretager korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskellige typer gods.

I klasselokalet bliver du undervist af vores erfarne og dygtige undervisere. Her vil du bl.a. lære at aflæse forskellige belastningsdiagrammer og om de risici, der er forbundet med at arbejde med maskinerne. 

Målgruppe

For at deltage i Gaffeltruck certifikatkursus B skal du være fyldt 18 år. Du skal kunne fremvise et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Eksamen og diplom

I gaffeltruck certifikatkurset B aflægges der certifikatprøve i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser (BEK 1088 af 28/11/2011) og fastlagt i censorvejledningen for denne certifikattype.

Pris

Prisen for Gaffeltruck certifikatkursus B er henholdsvis:

AMUs målgruppe: 896,00 kroner.

Uden for AMU's målgruppe: 6.123,65 kroner.

Hvis du er i arbejde og ikke har en længerevarende videregående uddannelse, kan du deltage til lav takst.

Hvis du er jobsøgende, betales udgiften af jobcentret/kommunen. Gælder for ledige med ret til 6-ugers jobrettet uddannelse i henhold til positivlisten, samt kontanthjælpsmodtagere m.fl.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Gaffeltruck certifikatkursus B
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
U/NORD
Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

U/NORD - Din vej videre

U/NORD Kursuscenter er Nordsjællands største udbyder af uddannelser, kurser og efteruddannelse inden for arbejdsmarkedsuddannelser. De er godkendt til at udbyde over 500 kompetencegivende kurser og uddannelser inden for områder som LEDELSE, LEAN, TRANSPORT, MEDICO, IT, REGNSKAB, ADMINISTRATION, SALG, HR, REDDER, RENGØRING,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret