Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank + Klasse 1

EUC Lillebælt
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
5-6 dage
Deltid
Startdatoer
Fredericia
25-10-2021  
29-11-2021  

Kursusbeskrivelse

ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank + Kl. 1

Tag et ADR Grund- og Specialiseringskursus 

Bliv kvalificeret til at transportere farligt gods og få udstedt ADR-bevis med et dagkursus i 6 dage. Kun 680 kroner. 

Grund- og specialiseringsuddannelse tank og klasse 1 omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager og i tanke eller tankcontainere i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Med AMU-kurset ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank + Klasse 1 kan du efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager og tanke - inklusive gods hørende til klasse 1, men med undtagelse af gods hørende til klasse 7.

Målgruppe

AMU-kurset ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank + Klasse 1 er for personer, der skal til at transportere farligt gods i emballager inkl. klasse 1, og i tank/tankcontainere, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Eksamen og diplom

Uddannelse og eksamen i ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank + Klasse 1 gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.

Pris

Prisen for AMU-kurset ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank + Klasse 1 er 680.40 kroner, for ledige: 5220.41 kroner og udenfor målgruppen: 5220.41 kroner.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om ADR Grund- og Specialiseringskursus - Tank + Klasse 1

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.