Blackbird Institute

i København
Få mere information om udbyderen

Blackbird Institute

Blackbird Institute

Blackbird Institute

Udviklende uddannelser. Høj faglighed. Gennemført kvalitet.

Blackbird Institute er etableret af Fie Hørby og er Danmarks største familieterapeutiske institut. Vi er specialiserede i relationskompetence og uddanner familierådgivere, ledere og familie- og psykoterapeuter, som er kvalificerede til at yde rådgivning og stå for professionelt ledede samtaler eller terapeutiske forløb for individuelle, par og familier.

Vores uddannelser er for alle og vores studerende kommer fra alle dele af samfundet. De er blandt andre journalister, HR-medarbejdere, advokater, politifolk, præster, jordemødre samt fagfolk fra kommuner, skoler og institutioner, ledere og psykologer fra det private erhvervsliv og forældre.

Blackbird Institute tilbyder tre uddannelser med de bedste undervisere inden for de eksistentielle, psykodynamiske og somatiske felter med det relationelle perspektiv som det gennemgående element.

Alle Blackbird Institutes uddannelser er fagpersonlige. Det betyder, at du som studerende, udover at få en omfattende og velfunderet teoretisk uddannelse, også vil blive ført igennem en personlig udviklingsproces.

Dette vil gøre dig i stand til at navigere med større sikkerhed og dig selv intakt i relationen til både børn og voksne, hvilket vil berige alle relationelle sammenhænge, både i dit privat- og arbejdsliv.

Den 1–årige grunduddannelse i relations- og livskompetence er for dig, der ønsker at få styrket din evne til at være i relation med dig selv og andre – personligt såvel som professionelt - og vil skærpe din evne til at være autentisk, varm og tydelig, også når du er under pres.
Uddannelsen i Livs- og Relationskompetence kan tages selvstændigt, eller være det første år i din uddannelse til relationskompetent leder & familierådgiver eller familie- og psykoterapeut.

Den 2-årige uddannelse til relationskompetent leder og familierådgiver er for dig, der vil arbejde professionelt med rådgivende samtaler og personligt lederskab. Du kvalificerer dig til at kunne vejlede, rådgive, anerkende, støtte og informere andre samt opløse svære dilemmaer og konflikter.  
Uddannelsen giver dig adgang til vores overbygningsuddannelse til 'Familie- og Psykoterapeut.

Den 4-årige uddannelse til familie- og psykoterapeut er for dig, der vil afholde professionelle og terapeutiske samtaler baseret på høj faglighed, etik og kvalitet – både for familier, individuelle klienter og med par. Du får styrket din relationskompetence og skærpet din evne til at tage personligt lederskab, du bliver kvalificeret til at føre udviklende samtaler, som inspirerer, forandrer og udvider perspektiver og handlemuligheder. Dette gøres gennem en ligeværdig, anerkendende og nysgerrig tilgang til vores medmennesker og deres individuelle historier.

Fælles for alle vores uddannelser er, at vi arbejder med kontakt. Kontakten til os selv og til andre er det bærende element i relationelt arbejde, da den er afgørende for vores tryghed og trivsel. Når vi føler os trygge i os selv og sammen med andre, tør vi vise, hvem vi er. Det er der, vi forbinder os dybest. Vi er født til at være forbundne, og når vi ikke kan forbinde os, lider vi. Med en uddannelse fra Blackbird Institute bliver du i stand til at styrke kontakten til dig selv og dine relationer – samt at støtte andre til det samme. 

Blackbird Institute er Danmarks største familieterapeutiske institut, evalueret af Dansk Psykoterapeutforening og Crossfields Europa samt godkendt som et privat institut, der lever op til samtlige af de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser.


Vis alle uddannelser afholdt hos Blackbird Institute

Uddannelser

Kursus
Psykologi og terapi Længde By Gennemsnit Pris
Relations- og livskompetence 1 år København 55.000 DKK
Familieterapeut / Familievejleder
Familierådgiver 2 år København 55.000 DKK
Psykoterapeut
Familie- og psykoterapeut København 55.000 DKK
Krops- og traumeinformeret psykoterapeut 9 Lektioner København 60.000 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Blackbird Institute
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Blackbird Institute

Ragnagade 7, 3. sal
2100 København Ø

Telefon: 22111866

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 11 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Anonym
28 jan 2023
TAK, TAK, TAK FOR JER

Jeg er vild med hvordan hele min egen energi kan gå fra at være tung og negativ til at føle mig let og ”smuk” og værdig. Og vigtigst – MULIGT AT VÆRE I KONTAKT.

5/5
Tine
27 jan 2023
TAK!

Er VILD med det. Det er en gave at få lov til at blive klogere på psykens magi og mine egne mønstre. TAK.

5/5
Anonym
26 jan 2023
Jeg har lært en masse gode ting her på Blackbird Institute.

Jeg har lært en masse gode ting her på Blackbird Institute. [Jeg] har lært supermeget om mig selv – hvilket gavner mine relationer. Synes alle undervisere har været virkelig god...

Vis alt
Sponsoreret