Relations- og livskompetence

Blackbird Institute, i København
Længde
1 år
Pris
58.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Længde
1 år
Pris
58.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Få mere information om kurset

Om uddannelsen

Relations- og livskompetence

Tag en uddannelse i Relations- og livskompetence

Grunduddannelsen ruster og udstyrer fagpersoner i deres arbejde med en fagpersonlig metode og udvikling, som gør det nemmere at navigere med større sikkerhed og sig selv intakt i relationen til voksne såvel som børn – både professionelt og privat.

Uddannelsen kan tages, hvad enten du ønsker forandring og udvikling i dit privat- og familieliv og i dit arbejdsliv – eller i begge. Samtidig kvalificerer grunduddannelsen dig teoretisk og praktisk til det efterfølgende uddannelsesår som relationskompetentleder og familierådgiver.

Dit udbytte

  • Du udvider din relationskompetence og evne til at indgå i relationer med andre mennesker, voksne såvel som børn.
  • Du kommer tættere på dig selv og på, hvordan du gerne vil være, og hvad du gerne vil opnå i dit eget liv og i relationen til andre mennesker.
  • Du får større frihed til at være i verden som den, du er.
  • En fagpersonlig metode og udvikling, som gør det nemmere for dig at navigere med større sikkerhed og dig selv intakt i relationen til både børn og voksne. Metoden kan bruges i alle relationelle sammenhænge, både i dit privat- og arbejdsliv.
  • Indsigt i dine egne og andres måder at indgå i relationer og en fintunet relationskompetence.
  • En skærpet evne til at tage personligt lederskab, så du kan indgå i relationer mere afgrænset på en autentisk og relationskompetent måde.
  • Støtte i at udvikle kropslige, værdibårne praksisser, der sætter dig i bedre stand til at være dig selv, både alene og i fællesskaber.
  • Evnen til at skabe sunde og konstruktive relationer, der giver plads til to i relationen – samtidig.

OBS: Du kan tage denne 1-årige grunduddannelse i relations- og livskompetence selvstændigt. Vælger du at tage overbygningen og uddanner dig et år mere, kan du blive Relationskompetent leder og familierådgiver, og forsætter du alle fire år, bliver du certificeret familie- og psykoterapeut.

Målgruppe

Uddannelsen er for alle, der ønsker at få styrket sin evne til at være i relation med sig selv og andre. Det er også for dig, der ønsker at blive relationskompetentleder og familierådgiver eller familie- og psykoterapeut. Relations- og livskompetenceuddannelsen kan tages selvstændigt – eller være det første år i din uddannelse mod at være uddannet som relationskompetentleder og familierådgiver eller familie- og psykoterapeut.

Pris

Prisen for den 1-årige uddannelse i relations- og livskompetence er kr. 58.000,-

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Relations- og livskompetence
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Blackbird Institute
Ragnagade 7, 3. sal
2100 København Ø

Udviklende uddannelser. Høj faglighed. Gennemført kvalitet. Blackbird Institute er etableret af Fie Hørby og er Danmarks største familieterapeutiske institut. Vi er specialiserede i relationskompetence og uddanner familierådgivere, ledere og familie- og psykoterapeuter, som er kvalificerede til at yde rådgivning og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret