Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv Certificeret Outdoor Træner

At Work Skolen
100 lektioner
Kursus
Online
Startdato: Løbende opstart - Online
7.995 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Bliv certificeret outdoor coach

Bliv certificeret outdoor Træner

Brænder du for sundhed og fysisk aktivitet? Og kan du godt lide frisk luft og udendørs aktivitet? Så kunne uddannelsen til Outdoor Træner meget vel være noget for dig! Som Outdoor Træner kan du arbejde med en bred gruppe af kunder/motionister – fra teenagere til seniorer – med fokus på øget sundhed og trivsel.

Dit udbytte med uddannelsen i certificeret outdoor træner

Som Outdoor Træner bliver du klædt på til at instruere og inspirere motionister til udendørstræning og hjemmetræning. Du får et solidt teoretisk fundament og praktisk viden samt værktøjer, så du kan sammensætte individuelle træningsprogrammer.

Uddannelsen tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet.

Indhold og opbygning på uddannelsen i certificeret outdoor træner

Uddannelsen strækker sig over 100 lektioner. De 70 lektioner er faget Basis Teori, som også er et fag, der indgår på vores uddannelse til Personlig Træner. Det betyder, at du kan få merit for dette fag senere, hvis du skulle ønske at læse videre.

De resterende 30 lektioner er praktisk orienteret, og du lærer her at sammensætte outdoor træningsprogrammer og programmer til hjemmetræning.

Den afsluttende certificering foregår via to online test i faget Bases Teori samt en skriftlig case-opgave, hvor du skal lave et træningsprogram til en konkret kunde. Den skriftlige opgave vurderes af en Cand. Scient i Idræt.

Du vil modtage undervisning inden for følgende emner:

  • Basis teori – Basal anatomi og fysiologi
  • Basis teori – Generel træningslære
  • Basis teori – Generel sundhed
  • Kortlæg dit lokalområde
  • Outdoor træning
  • Hjemmetræning
  • Teknologi

Hvorfor vælge At Work Skolen?

25+ års erfaring

Uddanner tusindvis hvert år

Fleksibel undervisning med E-learning og klasseundervisning

Målgruppe

Vi stiller ikke krav til særlige forudsætninger på uddannelsen. Det vigtige er, at du har lyst til at være fysisk aktiv, og at du gerne vil motivere andre til et aktivt liv med mere trivsel og glæde.

Eksamen og diplom

Du vil efter bestået uddannelse få udstedt et bevis og kan benytte titlen Certificeret Outdoor Træner.

Pris

Prisen for dette kursus er 7995 kroner inkl. moms. 

Ønsker du en afdragsordning, koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 34.494,25 kroner. De 34.494,25 kroner deles i 12 afdrag over 12 måneder, så du hver måned betaler 2.874,52 kroner. Du har mulighed for at vælge afdragsordningen, når du tilmelder dig uddannelsen.

Om udbyderen

At Work Skolen tilbyder dig de bedste uddannelser og kurser inden for kostvejledning, træning, mindfulness, positiv psykologi, vægttab samt sundhed og livskvalitet i øvrigt. At Work lægger stor vægt på kvaliteten af både undervisere og undervisnings-materialet. Vi sikrer dig en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

At Work Skolen

Jorcks Passage 1B
1162 København K


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 31 evalueringer
Se alle evalueringer