Youtube kurser

Vlog din strategi

Youtube er den andenstørste søgemaskine i verden, så hvis jeres virksomhed ikke allerede er synlig på platformen, så er det bare med at komme igang. Find et kursus om video eller youtube strategi her på siden. 
Viser 1-15 af 15
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-15 af 15

Tænk strategi med YouTube

Uanset størrelse på din virksomhed kan det altid betale sig at undersøge hvor stor en rolle Youtube spiller i jeres nuværende marketingstrategi. Udover at platformen er den andenstørste på verdensplan, så er det også en oplagt mulighed at gøre brug af for at skabe et fællesskab med din virksomheds målgruppe. På samme tid er det også muligt at køre både kampagner og events gennem YouTube. 

Hvad du får ud af et kursus indenfor YouTube 

Her på siden findes adskellige kurser om YouTube og brugen af platformen i en forretningsmæssig sammenhæng. Følgende er et indblik i hvad kurserne indebærer og giver viden omkring:

 • Oprettelse af virksomhedskonto og opstart af konto  
 • Indsigt og viden om YouTube SEO
 • Indsigt og viden om YouTube Annoncering
 • Indsigt og viden om YouTube Analytics
 • Indsigt i YouTubes elementer og mekanismer, herunder mediets muligheder og best-practices
 • Youtube udviklingsretning 
 • Viden om hvad der er 'hot' indhold for seere
 • Viden om hvordan du får dit content til at leve op til SEO-standarder 
 • Forskningsværktøjer, herunder statistik fra Google for at hjælpe partnere med at forstå kanalstatus og udviklingsniveauet 
 • Med YouTube, kan du oprette backlinks ved at tilføje dit webstedslink til din profilside og/eller i beskrivelserne af hver video der postes. På den måde eksponeres virksomhedens hjemmeside mere, hvilket vil øge trafikken 

Et kursus i YouTube vil altså skabe stor værdi for både din virksomhed og potentielle kunder, hvilket bl.a. indebærer at omsætningen vil øges samtidig med, at kundeloyaliteten skærpes da kunderne oplever en tættere og mere visuel relation.

Derudover er platformen oplagt i forhold til at det er en nem måde at tilpasse content og kommunikation alt efter hvordan din virksomhed ønsker at representeres overfor målgruppen.

Brugen af YouTube er en af de nemmere måder at få konkret indblik i data over hvem der responderer til jeres content og hvor stort et omfang. Med andre ord er det en god måde at finde ud af hvor virksomheden skal fokusere med henblik på at skabe mest muligt vækst.

Til sidst er platformen oplagt at bruge hvad angår deling af information. På YouTube kan din virksomhed nå ud til en stor del af målgruppen på samme tid, hvorfor alt nyt fra virksomheden, f.eks. en ny kampagne, eksponeres målrettet. 

Forskellige typer af kurser 

Der tilbydes diverse former for kurser med forskellige fokuspunkter. Alt efter hvor garvet du er indenfor YouTube og brugen af platformen som forretningsmæssigt værktøj, kan du sammensætte en rækker kurser efter netop dit behov. Uanset om du er ansat som SoMe Manager eller Business Administrator, kan et kursus indenfor brugen af SoMe og YouTube være relevant. Følgende er et eksempel på et kursus hvor indholdet forklares: 

 • Teknologisk Institut, Online kursus: 'Social Networking Tools'

På dette kursus får du indsigt i oprettelse og administrering af diverse sociale medie platforme, herunder YouTube. Derudover lærer du hvordan du finder videoer, administrerer kanaler og opretter videoer på YouTube. Kurset foregår online og derfor har du mulighed for at tage lektioner på tidspunkter der passer dig. 

Fremtiden med YouTube som et strategisk værktøj 

Som medarbejder med indsigt i YouTube som et forretningsværktøj, vil du stå stærkt på arbejdsmarkedet. Du udviser en brugbar indsigt i diverse vækst muligheder samtidig med at du formår at bruge platformens indbyggede værktøjer, herunder YouTube SEO, YouTube Annoncering og YouTube Analytics til din virksomheds fordel. Tag et kursus indenfor YouTube nu og udnyt platformens enorme potentiale. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen