Corporate live-streaming - Pro Live Streaming for Virksomheder

North Creative Academy, i København
Længde
3 dage
Pris
12.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
13 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3 dage
Pris
12.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
13 november, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge North Creative Academy?

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

13 november, 2024

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

Kursusbeskrivelse

Corporate live-streaming - Pro Live Streaming for Virksomheder

Dette kursus er godkendt til støtte igennem Pressens Uddannelsesfond. Læs mere længere nede under afsnittet "Finansiering og støtte".

Bliv klædt på til professionel live-streaming i din virksomhed.

Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live-streaming i højt grad skabt i pre-produktion og eksekveret on the fly. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret

planlægning og nultolerance hvad angår deadline. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter, man skal have klart overblik og is i maven. De tre vigtigste discipliner for en succesfuldt afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning.

Kurset Corporate live-streaming afholdes i samarbejde med Stjernholm & Co. Et af Danmarks primære leverandør af udstyr til TV, film, live-streaming, podcast og meget mere. Kurset lære dig de nødvendige kompetencer for du kan gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og evt dyr lærepenge) over.

Med udgangspunkt i viden og erfaringer fra live tv produktioner destillere vi kurset til corporate live-streaming og deler ud af vores viden og erfaringer for hvordan man bedst sikre teknikken, de medvirkendes performance og det optimale visuel impact.

Dette kursus dækker

 • Produktionsplanlægning, skab overblik og lav en detaljeret masterplan som starter ved det første planlægningsmøde og slutter når programmet er afviklet. Med en god plan minimerer du stress og fejl. Du skaber overskud til at give frit løb til kreativitet.

 • Udarbejd en drejebog, gulvplan, kameraplan, lysplan og lydplan. Disse værktøjer skal være en del af hver videoproducers ToolKit.

 • Sørg for at din grafik ser knivskarp ud. Lær hvordan man skaber grafiske elementer så logo, titelskilte m.m. er klar og i det rigtige format. Flot grafik er prikken på i-et i en livestream.

 • Valg af platforme.

 • Opsætning af streaming tjeneste(r) som Youtube eller Facebook

 • Praktisk viden om scenografi til skærmen så billedet underbygger og styrker

 • Multikamera studio-produktion

 • Får styr på akser og blikretning

 • Lyssætning

 • Exponering og hvidbalance

 • Mikrofoner og lyd mix

 • Livebilledet mix med flere kamera og video kilder, musik og grafik.

 • Brug af for-produceret sekvenser i din live-streaming, som intro/outro og eventuelle indslag.

 • Coaching af ikke professionelle medvirkende. Tips og tricks til hvordan du forbereder dine medvirkende så de slapper af og performer foran kameraet.

Udbytte

Efter kurset er du i stand til at gennemføre en professionel live-streaming. Du vil have opnået alle nødvendige kompetencer så du med sikkerhed kan tilrettelægge og eksekvere live-streaming for din virksomhed, kunder eller dig selv.

Målgruppe

Begyndere og let øvede som har brug for komme i gang med live-streaming. Uanset om du arbejder for en stor organisation en lille virksomhed eller er freelancer vil du kunne drage nytte af dette kursus.

Pris

Prisen for dette kursus er 12.400 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Corporate live-streaming - Pro Live Streaming for Virksomheder
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
North Creative Academy
Hejrevej 34A
2400 København NV

NORTH CREATIVE ACADEMY er en medieskole funderet i et kompetent netværk og et passioneret fællesskab. Skolen tilbyder undervisning indenfor film, tv, video, musik, SoMe, motion graphics mm. til alle der arbejder professionelt med medier. På alle NORTH CREATIVE ACADEMYS kurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret